[TENIS] Uspješni mladi tenisači TK Rapca na OP Rukavca | 60 natjecatelja na jakom turniru OP Rapca do 18 godina

[TENIS] Uspješni mladi tenisači TK Rapca na OP Rukavca | 60 natjecatelja na jakom turniru OP Rapca do 18 godina

26.3.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U subotu i nedjelju 23.-24.ožujka najmlađi natjecatelji TK Rapca sudjelovali su na OP Rukavca do 8 i 10 godina. Viktoria Hrvatin, druga je  u zlatnoj skupini u konkurenciji djevojčica do 10 godina i Alessio Martinello zlatni u konkurenciji dječaka do 8 godina.


U konkurenciji djevojčica do 10 godina Viktoria Hrvatin je osvojila 2.mjesto zlatne skupine porazom u finalu od predstavnice iz BIH-a. Od ostalih rabačkih predstavnica plasman u srebrnu skupinu ostvarile su Iskra Sinković i Lucia Fonović, dok su u zelenu skupinu se plasirale Nika Toplak i Nora Belušić.


Kod dječaka do 10 godina 2.mjesto zelene skupine osvojio je Petar Kranjac.
Na turniru do 8 godina zlatnu medalju osvojio je Alessio Martinello, srebrnu Luis Juričić i Franko Fonović, dok je brončanu medalju osvojila Alison Faraguna.


Sljedeće na redu je OP Kastva naredni vikend u Kastvu.
Nika Svetec (TK Varaždin 1181) i Alen Bill (TK PRO 2000 Poreč) pobjednici OP Rapca do 18 godina!


Proteklog vikenda je na terenima TC Prohaska u Rapcu završio vrlo jaki turnir OP Rapca do 18 godina na kojem je nastupilo preko 60 natjecatelja-ica iz cijele Hrvatske.


U konkurenciji juniorki pobjednica je Nika Svetec iz TK Varaždin 1181 koja je u finalu pobijedila Korneliju Hunčak iz TK Opatija 62 61. U konkurenciji juniora turnir je osvojio Alen Bill iz TK PRO 2000 iz Poreča koji je u finalu bio bolji od Karla Krole iz TK Split 1950 rezultatom 63 63.


U konkurenciji parova kod juniorki najbolje su bile par K.Hunčak/Boderištanac (TK Victoria Zagreb), dok su kod juniora slavili par Bill/Vukadin N (TK Iteam Zagreb).
Čestitke svim nagrađenima i nadamo se da se u istom, a i u većem broju vidimo i dogodine.

FB


tk rabac tenis viktoria hrvatin alessio martinello sport tc prohaska