Tanja Grubiša i Nives Jelovica (BK Labin) favoritkinje u prventvu Istre u boćanju po disciplinama

Tanja Grubiša i Nives Jelovica (BK Labin) favoritkinje u prventvu Istre u boćanju po disciplinama

9.3.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Seriju ovogodišnjih prvenstava Istre po disciplinama otvoriti će u nedjelju, 10. ožujka seniorke i juniori koji će tijekom ožujka, nedjeljama, odraditi većinu svojih ovosezonskih županijskih natjecanja.

Seniorke će stoga u nedjelju u pulskoj boćarskoj dvorani SRC Uljanik Veruda odigrati dva prvenstva, u preciznom izbijanju i bližanju i izbijanju u krug. Natjecanje u preciznom izbijanju počinje u 9.30 sati, nakon čega od 11 sati slijedi natjecanje u krugovima finale kojeg se očekuje oko 17 sati. Očekuje se da će glavnu ulogu oko pitanja naslova prvakinja igrati reprezentativke Labina, Tanja Grubiša i prošlogodišnja osvajačica zlatnih medalja u obje discipline, Nives Jelovica.

Prvenstvo juniora u disciplini pojedinačno klasično u Labinu biti će prvo službeno natjecanje u prije tjedan dana svečano otvorenoj boćarskoj dvorani u koju je zatvaranjem i natkrivanjem pretvoreno dosadašnje labinsko gradsko boćalište Šćiri. Natjecanje počinje u 9 sati dok se početak finalnog susreta očekuje oko 19.30 sati. Na prvenstvu će između ostalih nastupiti i Filip Matijašić, aktualni juniorski svjetski viceprvak u parovima. (IBS)

tanja grubiša nives jelovica boćanje ibs natjecanje sport