Sve je spremno za večerašnji nastup Amire Medunjanin

Sve je spremno za večerašnji nastup Amire Medunjanin

25.7.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Glazba

Veličanstvena Amira Medunjanin, osebujna glazbenica i jedna od svjetski najboljih interpretatorica sevdaha, večeras u sklopu 17. Labin Art Republike održava besplatan nastup u labinskom starom gradu, na ljetnoj pozornici kod Špine. Jedan od najočekivanijih događaja ovoga labinskog kulturnog ljeta pobudio je očekivano veliki interes publike, a najavljeni su brojni dolasci iz drugih dijelova Istre, pa i Hrvatske.

Zahtjevna produkcija koncerta nalaže da se broj mjesta u publici donekle ograniči, te organizator poziva svih koji namjeravaju doći na večerašnji nastup da prate i poštuju upute, kako bi na zadovoljstvo svih prisutnih večer prošla u najboljem redu i s glazbom u prvom planu.

Koncert počinje u 21:30 sati, a zaljubljenike u Amirin glas i interpretaciju poziva se da na Špinu dođu na vrijeme, kako bi zauzeli pozicije s kojih će nesmetano uživati u nastupu. Očekuje se da će koncertni prostor biti potpuno ispunjen i prije samog početka koncerta, a kako bi se izbjegle gužve, guranje i potencijalne nezgode, postoji mogućnost da se u nekom trenutku ulaz ograniči.

Za sve one koji zbog raznih razloga ne uspiju na vrijeme ući na samu Špinu, biti će postavljen dodatni razglasni sustav na platou ispred labinskog Narodnog muzeja, gdje će se moći poslušati cijeli koncert ove glazbene dive.

amira medunjanin sevdah lar labin art republika koncert glazba kod špine