Sutra košarkaški turnir "Baci drogu u koš"

Sutra košarkaški turnir "Baci drogu u koš"

20.6.2008. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

  Grad Labin, Labin - Zdravi grad u suradnji sa Univerzalnom športskom školom UNISPORT iz Pule, u okviru kampanje protiv bolesti ovisnosti koji provodi Istarska županija, organizira košarkaški turnir BACI DROGU U KOŠ.

Turnir koji se trebao održati u subotu, 14. lipnja 2008., a nije održan zbog lošeg vremena održat će se u subotu 21. lipnja 2008. godine  sa početkom u 10,30 sati na Gradskoj tržnici u Labinu.

Natjecanje se odvija paralelno na dva koša između dva para koji se sastoji od jedne djevojke i jednog mladića. Cilj je postići što više koševa unutar 60 sekundi sa tri označena mjesta na terenu. Zainteresirani mogu se prijaviti na sam dan turnira, 30 minuta prije početka natjecanja i to u četiri kategorije: kadeti, juniori, seniori i veterani.

Svi sudionici biti će nagrađeni prigodnim poklonima, a pobjednici će dobiti posebne nagrade. Kako je Hrvatska mreža zdravih gradova mjesec lipanj proglasila  mjesecom zaštite okoliša om prigodom vijećnici Gradskog vijeća mladih Grada Labina, dijeliti će letke građanima na temu „Eko grad“.

Svojim programom uključiti će se i labinske mažoretkinje, čiji će nastup započeti u 10,00 sati na Gradskoj tržnici.

Labin zdravi grad kampanja košarka Košarkaški turnir gradska tržnica ovisnost sport