Sustav Aquacontrol-a Vodovoda Labin smanjio potrošnju vode

Sustav Aquacontrol-a Vodovoda Labin smanjio potrošnju vode

16.11.2010. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U Puli, u hotelu Histria, na međunarodnom stručnom skupu pod nazivom „Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji 2010“,predstavljena je studija slučaja Vodovod Labin i rješenje smanjenja gubitka vode – Aquacontrol.

Navedeni stručni skup (10-13.11.2010.) organizirala je Hrvatska grupacija vodovoda i kanalizacije u suradnji s Hrvatskim savezom građevinskih inženjera pod pokroviteljstvom Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva. Petar Gršković održao je prvog dana stručnog skupa predavanje na temu smanjenja gubitka vode u Vodovodu Labin, nakon kojeg su predstavnici i stručnjaci iz područja vodnog gospodarstva, odnosno komunalnog sektora, pokazali veliki interes za sustav Aquacontrol-a.

Sustav Aquacontrol – daljinski nadzor potrošnje vode, odlikuje se izuzetnim rezultatima smanjenja potrošnje vode, te je stoga u praksi odlično prihvaćen u svim granama industrije i komunalnog sektora. Kombinacijom moderne tehnologije, visokokvalitetnog softwera i uske specijaliziranosti naših djelatnika postižu se odlični rezultati u smanjenju gubitka vode, koji prvenstveno unaprjeđuju ekologiju prostora gdje živimo i povećavaju poslovne rezultate privrednih subjekata koji koriste navedeni sustav.

Za najuspješnije vođen poduzetnički projekt nagrađen je Graciano Rudan, osnivač i direktor tvrtke Rudan d.o.o. iz Žminja godišnjom Cromovom nagradom za najuspješnijeg managera za 2010. godinu.

 

 

vodovod labin vodovod aquacontrol vodoopskrba