Stand Up Comedy u Labinu - u tijeku pretprodaja ulaznica

Stand Up Comedy u Labinu - u tijeku pretprodaja ulaznica

6.4.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Stand Up Comedy u Labinu je predstava u kinu Labin koja će ugostiti 3 najveća imena Stand Up komedije Hrvatske i Slovenije: Ivana Šarića, Vida Valića i Vlatka Štampara.

Cilj projekta je ponuditi građanima grada Labinu priliku da po prvi put uživaju u odličnoj dvosatnoj Stand Up komediji, po pristupačnoj cijeni od svega 40 kuna. Sam projekt humanitarnog je karaktera, budući da se dio prihoda donira centru Liče Faraguna. 

 

Pretprodaja ulaznica od utorka 06 .travnja u:- Caffe Bar Astoria

- Caffe Bar Valentino

- Caffe Bar Spider

 

Na forumu možete uživo čuti  performere koji će nastupiti u našem gradu.

informacije o komičarima:

Vlatko Štampar

 

1982. godine - slomio je gležanj na ilegalnom turniru u šahu. Iako se nije još ni rodio. Tako mu je propala baletna karijera u Bangladešu. Visok 2.06m, ima 120kg i boji se kukaca. Ali ne i bubamara. Voli reggae glazbu, čokoladno mlijeko i iransku underground... metal scenu. Ne voli kemijske olovke i napudrane žene, a ni kemijske žene i napudrane olovke. Sa stand up-om je počeo u Varaždinu, a zadnju godinu je u Zagrebu. Na pozornici je veći nego kad nije na pozornici. Materijal su mu svakodnevne teme od javnog prijevoza, sexa, veza, javnog sexa, reklama, tv-a ali gledane s, drugim ljudima, čudne perspektive. Ptičje. Humor začinjen žestokim grimasama i imitacijama svakodnevnih zvukova, šumskih životinja i mađarskih superjunaka...

 

Živi na visokoj nozi i za blagdane se ne voli oblačiti u žensku odjeću

 

Ivan Šarić

Stand up komedijom se bavi od 2005. godine te tako skupio veliku kilometrazu u nastupima kako po Hrvatskoj tako i po Sloveniji. Pripadnik je novog vala stand up komicara, oduševit će vas jednom verzijom britkog britanskog humora Eddia Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne dogadjaje ljudi koji žive u Dalmaciji i oko nje. Poznat je i po svom stilu improvizacije i komunikacijom sa publikom.

Osim svojih solo angažmana nastupa zajedno sa slovenskim stand up komičarom Vidom Valičem u njihovoj autorskoj predstavi “Slo vs Cro” koja se bavi tematikom napetih odnosa i netolerancije između Hrvatske i Slovenije. Od 2005-2009 radio je kao voditelj na regionalnoj kabelskoj televiziji MTV ADRIA. Neke od emisija koje je vodio su : MTV News, MTV News Weekend Edition, My Party Fusion, MTV Summer madness, Report rom EMA-s LISABON, Report rom EMA-s LIVERPOOL… Trenutno uživa u slavi kao voditelj na Hrvatska traži zvijezdu showu.

 

Vid Valić

Vid Valič je jedno od najznačajnijih imena slovenske stand up komedije. Ima dugi odnos sa pozornicom jer je odrastao u Improligi, pohađao mnoge satove glume, nastupao u brojnim filmovima i kazališnim predstavama, te je bio član postave TV showa „Štafeta mladosti“.

Kao suradnik i turistički voditelj agencije Collegium, animira studente na njihovim ekskurzijama i zabavama svake godine i tako izglađuje svoje vještine baratanja pijanim masama, što mu se pokazalo kao korisno u njegovim stand up nastupima.

Kao svoje specijalnosti navodi umijeće plesanja standardnih i latino plesova, pjevanja i boksa. Organizator je i voditelj stand up comedy večeri u KUD-u France Prešeren u Ljubljani. Nastupao je na brojnim festivalima, svadbama, korporativnim i kulturnim eventima. Može ga se vidjeti u njegovom comedy showu SLO vs. CRO sa Ivanom Šarićem i nedavno je nastupao na TV showu „Spet doma“ na TV Sloveniji. Trenutno radi kao voditelj na Slovenija ima talent.

 

 


 

stand up comedy komedija show zabava smijeh vid valić ivan šarić vlatko štampar