Sportski kompleks Vinež uskoro dobiva tribine i svlačionice – raspisana javna nabava

Sportski kompleks Vinež uskoro dobiva tribine i svlačionice – raspisana javna nabava

7.11.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Sportski kompleks Vinež, nogometno igralište s umjetnom travom koje je dovršeno prije nekoliko mjeseci i svečano otvoreno uz prisustvo predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, uskoro će biti zgotovljeno u potpunosti kako to i podrazumijeva jedan vrhunski sportski kompleks.

Naime, Grad Labin proteklog je tjedna u elektroničkom oglasniku javne nabave raspisao javnu nabavu za odabir izvođača radova na izgradnji pratećeg objekta i tribine igrališta. Radi se o radovima za koje je procijenjena vrijednost nabave 705.000,00 €  (bez PDV-a), a Grad Labin osigurao je 159.200,00 eura bespovratno putem Ministarstva turizma i sporta RH.

Građevina koja je predmet nabave nalazi se na južnoj strani igrališta, a pristup je osiguran  putem novo planirane prometnice s južne strane koja se spaja na nerazvrstanu cestu NC-01. Na istočnoj strani građevine nalaziti će se otvoreni parking od 15 parkirnih mjesta za osobna vozila, dva parkirna mjesta za osobe smanjene pokretljivosti te dva parkirna mjesta za autobuse, namijenjen autobusima i automobilima sudaca i igrača .

U prizemlju građevine nalaziti će se glavni ulaz putem kojeg se pristupa pratećim prostorijama igrališta, a to su: dva spremišta, četiri svlačionice za igrače s pripadajućim sanitarijama, ured  za delegate, ambulanta, svlačionica za suce, odvojene sanitarije za goste ( muški, ženski wc i wc-a za osobe smanjene pokretljivosti). Uz teren, kao dio građevine, planirana je izgradnja tribina sa 132 natkrivena sjedeća mjesta, a pristup je omogućen stubištem sa obje strane građevine uz  postavljanje rampe za pristup osoba smanjene pokretljivosti.

Početak izvođenja radova planira se odmah po sklapanju Ugovora o javnoj nabavi radova, a počinje teći od uvođenja Izvođača u posao, dok je rok izvođenja radova deset mjeseci.

Rok za podnošenje ponuda je 24. studeni 2023.


javna nabava nk iskra vinež vinež nogometno igralište