Digital Labin 2023 Top Full M - Digital Labin 2023 Top Full

Sportom protiv raka (Audio)

Sportom protiv raka (Audio)

28.4.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

LABIN -Subotnje su poslijepodne združene snage labinskih i istarskih političara, glazbenika i predstavnika medija provele u sportskoj dvorani Srednje škole Mate Blažine na malonogometnom turniru humanitarnoga predznaka pod nazivom »Zajedno«. Za ulaznice koje su po cijeni od deset kuna prodavale aktivne članice labinskoga ogranka Lige za borbu protiv raka okupljeni su imali priliku vidjeti kako se s nogometnom loptom snalaze članovi i članice vodećih političkih stranaka u Istri, IDS-a i SDP-a, glazbenici, među kojima i Elio Pisak, Alen Vitasović i Predrag Ljuna te novinari Radio Istre.

Praćeni burnim pljeskom i navijanjem osobito ljepšeg dijela ekipe Radio Istre, novopečeni su nogometaši pokazali zavidno umijeće, a posebno se u ulozi golmana istaknuo član labinskoga SDP-a Vedran Grubišić. U pauzama susreta svoje su plesno znanje prezentirale djevojke iz pulskoga plesnog studija Art Dance. Vesele i odlično raspoložene članice Lige za borbu protiv raka izrazile su zadovoljstvo brojem prodanih karata kao i cjelokupnom organizacijom susreta.

Tajnica Udruge Nevenka Belušić poručila je (Prilog Nevenka Belušić) (Radio Labin)

S. Z.

 

Foto: Barkun 

malonogometni turnir humanitarni turnir liga borbe protiv raka Labin sportska dvorana Mate Blažina poznate osobe Predrag Ljuna Vedran Grubišić