Sportaši ambasadori Labina

Sportaši ambasadori Labina

17.12.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Labinski gradonačelnik Tulio Demetlika i čelnici Sportske zajednice Grada Labina, predsjednik Đanluka Miletić i tajnik Siniša Verbanac, primili su sinoć uspješne sportaše koji su osvojili medalje na državnim ili većim natjecanjima i nastupili za reprezentaciju Hrvatske, a članovi su labinskih sportskih klubova.

Čestitajući im na uspjesima gradonačelnik Tulio Demetlika kazao je kako njihovi rezultati nisu došli slučajno te dodao: (ton – Tulio Demetlika). Poželio im je i da ubuduće postižu još bolje rezultate, a zahvalio je i: (ton – Tulio Demetlika 1).

Predsjednik Sportske zajednice Đanluka Miletić primijetio je: (ton – Đanluka Miletić). Rekao je kako vjeruje da su uspjesi sportaša: (ton – Đanluka Miletić 1). Posebno mu je drago, kazao je Đanluka Miletić: (ton – Đanluka Miletić 2).

Na prijemu je bilo devet najuspješnijih ovogodišnjih sportaša. Triatlonac Luka Paliska, brončani sa Svjetskog prvenstva, atletičarke Ivana Knapić, osvajačica Kupa Hrvatske za kadetkinje na 600 metara, srebrna na prvenstvu Hrvatske za kadetkinje na 600 metara, srebrna na zimskom Prvenstvu Hrvatske za juniorke na 800 metara i hrvatska kadetska reprezentativnka te Francesca Pappalardo, brončana na Prvenstvu Hrvatske za kadetkinje u skoku u dalj. Mladi boćar Domagoj Josip Kubaj, broncu je osvojio na Prvenstvu Hrvatske za kadete, dok se boćarica Tanja Grubiša okitila srebrom na Europskom prvenstvu u parovima i broncom na Prvenstvu Hrvatske u parovima. Kickboxing borac Filip Grbić prvak je Hrvatske za starije kadete u kicklightu do 47 kilograma i za starije kadete u pointfightingu do 47 kilograma, dok je njegov kolega Marino Faraguna prvak Hrvatske u pointfightingu za seniore do 69 kilograma, a obojica su i hrvatski reprezentativci. Na prijem je kao juniorski prvak Hrvatske u klasi Laser 4.7 stigao jedriličar Antonio Milevoj, koji je kao i njegov klupski kolega Leon Kalac branio boje Hrvatske na Europskom prvenstvu u jedrenju.

Prijemu su nazočili i njihovi treneri, Ervin Kiršić iz Atletskog kluba Albona, Romano Gržančić iz Boćarskog kluba Labin, Josip Faraguna iz Kickboxing kluba Budokai Labin i Vlado Matijević iz Jedriličarskog kluba Kvarner iz Rapca.

najbolji sportaši sport demetlika leon kalac ivana knapić marino faraguna jk kvarner đanluka miletić