Snimanje emisije „ETERNAL GLORY“ za belgijsku televiziju u Labinu 10. svibnja 2016.

Snimanje emisije „ETERNAL GLORY“  za belgijsku televiziju u Labinu 10. svibnja 2016.

6.5.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Snimanje emisije „ETERNAL GLORY", koju u Belgiji prati više od milijun gledatelja, održat će se u starom gradu Labinu, u utorak, 10. svibnja 2016. u vremenu od 7 do 15 sati.

 

„ETERNAL GLORY" televizijska je zabavna emisija u kojoj dvanaest poznatih belgijskih sportaša sudjeluje u raznim igrama, a za svaku igru odabrat će se prekrasna lokacija upravo u našem starom gradu, pa se građani mole za razumijevanje i suradnju.

 

Intervju sa sportašima na trgu San Marco, nezaboravan panoramski pogled s Fortice, uske pitoreskne uličice, kao i zračne snimke, zasigurno će očarati belgijske gledatelje, a iz produkcije saznajemo da su ih prekrasne lokacije starog grada Labina osvojile na prvu.

 

TZ Grada Labina i ove godine prema programu rada vrši intenzivnu promociju destinacije, proizvoda i manifestacija, stoga je aktivno uključena i u prijem blogera u okviru promotivne kampanje TZ Istarske županije Share Istria. Tako su početkom svibnja, Labin i Rabac posjetili blogeri iz Kine, kojima je to bio prvi posjet Hrvatskoj, dok krajem svibnja, u sklopu PPS programa u posjet dolazi novinarka iz Irske.

 

 

PR

 

 

tz grada labina snimanje novinari eternal glory