Smjena na klupi Rudara, Dragan Načinović novi trener Kovara

Smjena na klupi Rudara, Dragan Načinović novi trener Kovara

25.9.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na večerašnjem treningu pojavio se novi trener seniora. Naime, seniorsku momčad više ne vodi Franko Čupić koji se psihički istrošio u posljednjih par mjeseci koji su za Rudar bili veoma stresni, a na trenutke i neugodni.

Tijekom današnjeg dana dogovoren je prijateljski i sporazumni raskid ugovora, a Čupić bi trebao nastaviti radu u sklopu klupske škole nogometa.

Momčad je psihološki pri samom dnu, pa ne čudi imenovanje Dragana Načinovića za novog trenera – znalca, motivatora i radnika koji na Labinštini već dugo slovi za fanatika nogometne igre, a u omladinskom pogonu kluba napravio je ogroman posao u razvoju igrača, što kao trener pionira i kadeta, što kao šef struke. Načinović je inače jedan od rijetkih vlasnika UEFA A licence na Labinštini.

Labinska svlačionica tako je dobila novog vođu, a ovo je svojevrsni ispit i za nju. Naime, ako su u njoj problema imala posljednja dva trenera, a sada bude imao i treći, onda čelništvu Rudara ne preostaje više ništa nego promijeniti kompletan kadar. Ipak, dojam je da bi Načinović svojom energijom i neupitnim znanjem mogao „probuditi“ labinsku momčad koja kvalitetu za ovaj rang natjecanja u svojim redovima nedvojbeno posjeduje.

nk rudar nogomet trener franko čupić dragan načinović