Sljedećeg tjedna Labin dobiva još jedno vrhunsko sportsko igralište

Sljedećeg tjedna Labin dobiva još jedno vrhunsko sportsko igralište

17.4.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Projekt u kojeg je Grad Labin krenuo uz labinske iseljenike i gospodarstvenike krenuo je u svoju realizaciju. Započela je obnova sportskog igrališta kraj Osnovne škole Matije Vlačića.

Trenutno se izvode radovi na postavi 1100 metara kvadratnih antistres podloge na igralištu te je jučer izvedeno polaganje prvog sloja, a završetak radova na igralištu planiran je do kraja sljedećeg tjedna.

Osim same podloge koja će ne samo uljepšati vizuru igrališta već će osnovnoškolcima, rekreativcima i sportašima pružiti jedan viši nivo i kvalitetu infrastrukture, postavit će se i novi golovi te obnoviti i povisiti zaštitna ograda.

Procijenjena vrijednost radova iznosi 300 tisuća kuna, a slijedi i dobava montažnih tribina kao i novih reflektora, prilagođenih potrebama ovakvog igrališta.

Grad Labin još jednom zahvaljuje svim prijateljima, iseljenicima i gospodarstvenicima koji su se uključili u ovu akciju, a pogotovo ljubiteljima malog nogometa i poznatim humanitarcima koji su od samog početka uključeni u cijelu priču, Miljenku Iljadici i Elvisu Brečeviću.

Bravo za sve!

grad labin osnovna škola matije vlačića labin igralište iseljenici miljenko iljadica elvis brečević