Sesvete samo naizgled uvjerljivo pobijedile Rudan Labin

Sesvete samo naizgled uvjerljivo pobijedile Rudan Labin

10.3.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Sesvete priznatog trenera Davora Dominikovića su večeras pred 200 svojih navijača teže nego što to konačan rezultat govori savladale Labinjane na krilima odličnog vratara Ivana Panjana.

Dobro su krenuli Labinjani u susret, ali na vratima Sesveta stao je Panjan koji je izluđivao goste. U 18. minuti Mirosavljević pogađa za prvih +2 (6:4), a u 27. domaćin prvi put ima tri pogotka prednosti. Na poluvremenu je semafor pokazivao 13:9 zbog pogotka Krešića u posljednjim sekundama.

U nastavku su gosti došli do gola zaostatka na krilima Marića (35′ – 13:12), ali Sesvećani su uspjeli, ponovno uz sjajne obrane Panjana, vratiti svoju osjetnu prednost koju su do kraja još i povećali. Goste je predvodio Marin Marić sa šest pogodaka.

Obzirom da je Planet Sport prenosio susret, na kraju je izjavu dao trener Ilija Lovrinović: “Ne znam što bih rekao. Dobro smo krenuli, čak i u drugom dijelu, ali jednostavno kad smo zaredali s tehničkim pogreškama, nije bilo povratka. Žao mi je da je ovako ispalo, kao da smo razbijeni, a 50 minuta bili smo u igri. Fer i korektna utakmica, iako su bodovi bili važni jednima i drugima. S ovom utakmicom krenula je borba za ostanak u ligi, a sada idemo od subote do subote pa ćemo vidjeti”, završio je Lovrinović.

Najbolji igrač Marin Marić dao je šest pogodaka: “Nedostajalo nam je agresivnosti u obrani. Imali smo gustoću, no čim bi oni zavrtjeli oko zone dva-tri dodavanja, mi bi pukli. Nedostajao je i šut izvana, mučili smo se na njihovu 6-0 obranu. Njihov golman je jako dobro branio. Sada treba dignuti glavu i skupiti što više bodova u Ligi za ostanak. Sigurno da se teško podignuti, ali tijekom cijele sezone smo se vraćali iz teških situacija. Tako i mislim da se i iz ovakvog niza možemo i moramo vratiti.”

SESVETE – SŠD Jelkovec – PREMIJER HMRL – 18. KOLO
SUCI: Ante Pavić i Mate Torbarina (Zadar)

SESVETE – RUDAN LABIN 24:17 (13:9)

SESVETE: Grgurić 7, Šuker, Mihaljević 2, Šehić 2, Perković 4, Mirosavljević 3 (1), Gramnjak, Jurakić, Pranjić, Jelovčić, Panjan, Mršić 3 (1), Strbad, Krešić 3, Šušnja, Zadro
Trener: Davor Dominiković
Sedmerci: 2/5, Isključenja: 4 minute (Šuker 2, Perković 2)

RUDAN LABIN: Vlačić, Dukić, Mileta 5, Gajica, Lovrinović, Juričić, Vozila 1, Ratkajec, Štingl, Kostić 1, Ćopić, Griparić 1, Miličević 1, Marić 6 (2), Puljić 2
Trener: Ilija Lovrinović
Sedmerci: 3/4, Isključenja: 6 minuta (Mileta 2, Puljić 2, Griparić 2)

Foto: Katarina Franković

rk rudan labin rk sesvete rukomet poraz