Sesvete nanijele poraz koji pojačava labinske brige

Sesvete nanijele poraz koji pojačava labinske brige

30.3.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

U pravom rukometnom “ratu” u kojem je najbolji svjetski sudački par Gubica-Milošević podijelio čak 34 minute isključenja, od čega 22 domaćinu, Sesvete su osvojile za njih vjerojatno i ključne bodove u borbi za ostanak u Premijer HMRL.

S druge strane, Labinjani ponovno nisu bili pravi, a opravdanje im ne može biti ni zaista veliki broj isključenja od strane sudaca jer su dosta često kasnili u duele. Obrana nije bila na nivou, pogotovo u prvih 30 minuta igre.

Dovoljno je reći da je posljednji egal na semaforu stajao u 16. minuti kad je Ratkajec poravnao na 7:7. Od tog trenutka pa sve do kraja Sesvete imaju prednost, i to osjetnu. Približili su se Kovari tek u 38. minuti na dva gola razlike kad je Marić smanjio na 17:19, ali gosti su odgovorili serijom 0:5 za kraj svih domaćih nadanja.

U labinskim redovima jedini je na potrebnom nivou bio Mario Ratkajec s osam golova dok su goste predvodili Mislav Perković i Nikola Mirosavljević s po sedam golova, a na golu je stajao najbolji igrač susreta, Matej Mudrinjak koji je obranio 13 lopti (36%).


LABIN – SC Franko Mileta – PREMIJER HMRL – LZO – 3. KOLO
SUCI: Matija Gubica i Boris Milošević (Osijek)

RUDAN LABIN – SESVETE 25:28 (12:16)

RUDAN LABIN: Derossi 3, Mileta 3 (1), Gajica 2, Lovrinović 2, Šehić 1, Juričić, Vozila, Ratkajec 8, Bučaj 1, Kostić, Ćopić, Griparić, Miličević, Marić 3, Puljić 2
Trener: Ilija Lovrinović
Sedmerci: 1/1, Isključenja: 22 minuta (Kostić 6, Lovrinović 4, Derossi 2, Šehić 2, Ratkajec 2, Griparić 2, Miličević 2, Puljić 2)

SESVETE: Mudrinjak, Grgurić, Šuker, Mihaljević, Šehić, Ezgeta, Perković, Mirosavljević, Jurakić, Jelovčić, Panjan, Mršić, Bahtijarević, Kocen, Strbad, Krešić
Trener: Davor Dominiković
Sedmerci: 3/5, Isključenja: 12 minuta (Grgurić 2, Šuker 2, Šehić 2, Ezgeta 2, Mirosavljević 2, Krešić 2)

Foto: Katarina Franković

rk rudan labin rk sesvete rukomet poraz