Stampar M - Stampar

Sara Renar ovog petka u Labinu!

Sara Renar ovog petka u Labinu!

10.4.2017. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nakon odličnog prošlogodišnjeg premjernog koncerta u Labinu, zagrebačka kantautorica Sara Renar 14. travnja ponovno se vraća u Klub mladih 21. Ovog puta s bendom će predstaviti novi, treći studijski album pod nazivom "Tišina" za kojeg je u veljači nominirana za nagradu Porin u dvije jake kategorije - album godine i najbolji alternativni album, a nedavno je nominiran i za IMPALA europski album godine!

 

 

 

Sara Renar trenutno je na turneji koja broji čak 60 gradova, a tijekom godine nastupat će često i van regije. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove glazbene scene u regiji!

Uz Saru Renar na koncertu će nastupiti mladi perspektivni labinski glazbenici NE ZNAM, MARIO & PAOLA, FILIP & TENA te DJ iznenađenja. Koncert započinje u 22 sata, a ulaznica iznosi 20 kuna.

Info: www.lamparna.hr

Projekt Kluba mladih “Klub 21″ sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Ostali donatori KuC-a “Lamparna” u 2017.: Zaklada Kultura nova, Republika Hrvatska – Ministarstvo kulture.

dj tišina petak izlazak mladi album turneja nagrada Porin nominacija Klub 21 kantautorica ulaznice sara renar koncert lamparna labin zabava glazba