Sanjin Mujkić (JK Meto) peti na kadetskom prvenstvu Hrvatske u judu

Sanjin Mujkić (JK Meto) peti na kadetskom prvenstvu Hrvatske u judu

26.1.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Dana 25.01.2020. u Zagrebu, Podsused, dvorana Sutinska vrela,  u organizaciji Hrvatskog judo saveza održano je  kadetsko prvenstvo Hrvatske u judu.  Na prvenstvu Hrvatske nastupilo je 36 klubova među kojima je i judo klub METO iz Labina. Pravo nastupa imali su kadeti rođeni 2003, 2004, 2005 godište, i mlađi kadeti rođeni 2006 godine.  Labin su predstavljali kadet Sanjin Mujkić do 55 kilograma i mlađi kadet s pravom nastupa Roko Širol u kategoriji do 81 kilogram.  

U kategoriji do 55 kilograma Sanjin Mujkić u prvoj borbi nakon 1 minute bacanjem Uchi Mata iponom pobjeđuje. Drugu borbu je izgubio. Treću borbu u repasažu Snjin pobjeđuje ponovno istim bacanjem Uchi Mata. U četvrtoj borbi za treće mjesto Sanjin je bio dobar i tijesno gubi borbu. Sve 4  odrađene borbe Sanjin se dobro borio. Klub je ponosan na osvojeno 5 mjesto na prvenstvu Hrvatske. Sanjin će na kadetskom prvenstvu nastupati i slijedeće godine kada će imati još veću šansu za medalju jer će biti još iskusniji.

Roko Širol je mlađi kadet. Odradio je dvije dobre borbe i bez obzira na rezultat ovo mu je jedno veliko iskustvo jer se borio sa 3 godine starijim judašima. Računamo da će Roko na mlađe kadetskom prvenstvu Hrvatske biti puno bolji.

Natjecatelje su vodili treneri Denis Alićajić i Dino Alićajić. Uprava kluba je zadovoljna rezultatom.

U 2019 godini judo klub METO Labin je započeo sa dobrim rezultatima a 2020 će biti još uspješnija.

Judo klub METO Labin poziva sve zainteresirane i njihove roditelje da dođu u dvoranu SC Franko Mileta utorkom i petkom od 17,00 sati do 20,00 sati i pogledaju naše treninge. Trenutno klub okuplja 110 djece uredno registriranih u Hrvatski judo savez, u dobi od 5 do 18 godina na što smo posebno ponosni.

judo jk meto jk meto labin sanjin mujkić