Rukomet: RU Mladi rudar uspješniji od Labudica

Rukomet: RU Mladi rudar uspješniji od Labudica

30.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

II HMRL ZAPAD/LABIN: RU Mladi rudar-RK Kvarner 33 :28 (16:13)

Lakše od očekivano rukometaši Mladog rudara slomili su otpor žilavih gostiju iz Kostrene. Domaći su bili u vodstvu cijeli tijek susreta ali istina nikad preko pet golova. Umjesto da do vrha napune mrežu slabašnih Kostrenjana Labinjani su ponovno igrali indolentno i na refule, točno onoliko koliko im je trebalo za pobjedu. U prilog tome ide činjenica da su gosti u nekoliko navrata dolazili na dva gola zaostatka ali tada bi domaći prebacivali u brzinu više i u pravilu odlazili na, za njih večeras, samozadovoljavajućih pet golova prednosti.

Istakli su se Brezac sa pet obrana na samom kraju susreta te Černjul i Peruško sa šest i sedam golova iz igre. Najefikasniji je bio Stojsavljević ali je od deset njegovih golova pet postignuto iz sedam dosuđenih penala za domaću momčadi.

Više na LabinSportu 

II HŽRL ZAPAD/ZAGREB: ŽRK Lokomotiva II-ŽRK Rudar 32:20(13:8)

Kako se i očekivalo rukometašice labinskog Rudara ostale su „kratkih rukava“ u zagrebačkom srazu s rezervistkinjama prvoligaša Lokomotive. Gošće su se odlično ržale prvih dvadesetak minuta kada su čak bile u vodstvu 7:8. A onda slijedi „blac-out“, u deset minuta domaće postižu šest a gošće niti jedna gol i na odmor se odlazi s visokih 13:8 za lokosice. Domaće nastavljaju s dominacijom i u nastavku te stižu do visokih konačnih 32:20.

Više na LabinSportu 

RU Mladi Rudar rukomet labudice Josipa Jelica ŽRK Rudar Tino Černjul