Rukomet: RU Mladi rudar rutinski, labudice preslabe

Rukomet: RU Mladi rudar rutinski, labudice preslabe

23.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

III HMRL ZAPAD/GOSPIĆ: RK Gospić-RU Mladi rudar 18:29 (8:14)

Rutinska, očekivana pobjeda rukometaša Mladog rudara, u susretu devetog kola Druge hrvatske rukometne lige u skupini Zapad, protiv slabašnog domaćina, momčadi Gospića iz istoimenog ličkog grada. Gosti su dominirali od prve do zadnje minute a njihova pobjeda nije dolazila u pitanje niti jednog trenutka. Bila je to utakmica u kojoj je teško posebno istaknuti nekog pojedinca.

Vrijedi spomenuti mladog Martinovića koji se dobro snašao na lijevom krilu te činjenicu da trojka: Banović, Prskalo i Glavičić uopće nije ulazila u igru. Susret koji će se vrlo brzo zaboraviti.

Više na LabinSportu 

 

II HŽRL ZAPAD/LABIN: ŽRK Rudar-RK Orijent Presoflex 25:30 (12:20) 

Rukometašice Orijent Presoflexa naprosto su protutnjale kroz labinsku sportsku dvoranu. Bila je to utakmica dva neravnopravna protivnika. Domaće su se koliko-toliko držale do dvadesete minute kada su bile zadnji put u minimlano0m zaostatku, 9:10. Slijedi mini serija gošći od 0:5 za nedostižnu prednost koja je u četrdeset prvoj minuti bila na rekordnih jedanaest golova razlike, 15:26. Do kraja domaće ipak uspijevaju poraz ublažiti na ipak podnošljivih pet golova minusa.

 

LabinSport 

.

 

RU Mladi Rudar rukomet Paolo Kos ŽRK Rudar labudice