[RUKOMET] Poraz, Rudan Labina, Karić spustio roletu, bodovi ostali u Poreču | POREČ – RUDAN LABIN 25:21 (13:10)

[RUKOMET] Poraz, Rudan Labina, Karić spustio roletu, bodovi ostali u Poreču | POREČ – RUDAN LABIN 25:21 (13:10)

15.11.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Kao da smo predosjetili u najavi kad smo za izjavu od strane Porečana upitali Denisa Karića, vratara koji dosad zaista nije bio na očekivanoj razini. Nažalost po Labinjane večeras je odradio maestralan posao, a na kraju se zaustavio na nevjerojatnih 19 obrana uz ravnih 50% uspješnosti.


Matija Rađaković pogodio je dvaput na početku, a sljedeća dva gola istog igrača donijela su 8:5 u 19. minuti, prvo osjetnije vodstvo domaćina. Do predaha Labinjani nisu dozvolili daljnje odvajanje, ali je u nastavku “procurilo” pa je u 50. minuti semafor pokazivao 23:16.


Dosadašnji forte Rudan Labina, obrana u kombinaciji s vratarima večeras nije štimala pa su Ćopić i Juričić zajedno obranili četiri od 28 udarca Porečana. Na kraju zaslužena i mirna pobjeda Poreča koji je tako dodatno zakomplicirao borbu za prve četiri pozicije koje vode u Ligu za prvaka.


Kod domaćina, uz spomenutog fantastičnog Karića, odličan je bio i Matija Rađaković koji je pogodio osam puta, dok je veliki doprinos dao i rekonvalescent Filip Perić sa sedam preciznih udaraca. Labinjane u igri predvodili Petar Puljić i Mario Ratkajec sa po četiri pogotka, ali uz isto toliko promašaja svaki.
POREČ – Dvorana Žatika – PREMIJER HMRL – 6. KOLO


POREČ – RUDAN LABIN 25:21 (13:10)


POREČ: Popović, Muranović, Sakić 1, Mataija 2, Medved, Thoss 1, Pribetić 4, Perić 7, Ševo, Petrov, Žagar, Filipović 2, Mišić, Rađaković 8 (6), Ventin, Karić


RUDAN LABIN: Vlačić, Derossi, Franković 1, Mileta 5 (4), Gajica, Lovrinović 1, Šehić 2, Juričić, Ratkajec 4, Štingl, Bučaj, Kostić 1, Ćopić, Griparić 1, Marić  2, Puljić 4


Isključenja: Poreč 8 minuta (Sakić 4, Pribetić 2, Petrov 2) Rudan Labin 8 minuta (Puljić 4, Kostić 2, Vlačić 2)


Link

rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin