[RUKOMET] Labinska utvrda i dalje neosvojiva | RUDAN LABIN – DUBRAVA 27:27 (12:16)

[RUKOMET] Labinska utvrda i dalje neosvojiva | RUDAN LABIN – DUBRAVA 27:27 (12:16)

16.12.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Društvo

Sjajan povratak labinskih rukometaša. Na poluvrijeme otišli su s čak četiri pogotka manjka nakon fantastične igre Dubravaša u prvom dijelu nakon čega je očigledno Lovrinović u svlačionici uspio probuditi svoju momčad koja je na kraju upisala bod.


Tako je labinska dvorana i dalje ostala “utvrda” iz koje već dugo nitko nije otišao s punim plijenom. Treba reći da su suci danas bili nedorasli zadatku te su donijeli čitav niz nelogičnih odluka, a da je podjela bodova možda i najrealnija.


Teško bi Labinjani bili došli do bodova da gosti na čelu s trenerom Šolom ne ‘forsiraju’ igru sedam na šest, bez golmana, pa je na tri pogotka prednosti za goste u 43. i 44. minuti, Labinjanima priključak donio – njihov vratar Ćopić, s dva uzastopna gola pogodivši praznu mrežu.


To kao da je probudilo domaćine koji su nakon toga u više navrata do kraja imali i gol prednosti. No, na kraju podjela bodova s time da za pobjedom ipak posljednja treba žaliti Dubrava jer je Dumenčić pogodio vratnicu u posljednjim trenucima susreta.


Odličan je u domaćim redovima bio Petar Puljić s devet pogodaka, a vrlo dobar i Fran Mileta s jednim manje. Kod gostiju po šest “komada” zabili Karlo Godec, Ivan Dumenčić i Petar Medić.

 Link
rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin