Rudari na malonogometnom turniru 3. Mini ulica - Glasa Istre

Rudari na malonogometnom turniru 3. Mini ulica - Glasa Istre

26.11.2009. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

Poznata su imena svih 16 ekipa iz cijele Istre, četiri više nego lani, koje će nastupiti na trećem izdanju Mini ulice - Glasa Istre, pozivnom malonogometnom turniru za igrače do 11 godina starosti čiji će pokrovitelji i ove godine biti Istarska županija i Glas Istre.

Kombinirana momčad Vrsara i Jadrana, koja je slavila lani, neće braniti naslov jer su Porečani ove godine odlučili nastupiti samostalno, dok će Vrsar udružiti snage s Funtanom.

Uz ove dvije ekipe, na parketu Doma sportova "Mate Parlov", u pauzama između susreta glavnog turnira, nastupit će Istra 1961, Istra, Banjole, Medulin 1921, Rudar, Pazinka, Smoljanci Sloboda, Štinjan, Veli Vrh, Rovinj, fažanska Mladost, Kanfanar te Pula ICI 1 i Pula ICI 2.

Momčadi će biti oslobođene plaćanja kotizacije i bit će podijeljene u pet skupina, četiri po tri i jednu po četiri, a nakon razigravanja po skupinama, prolazak u četvrtfinale izboriti će prvaci, drugoplasirani iz najbrojnije skupine te dvije najbolje drugoplasirane ekipe iz ostalih skupina.

Posebna zanimljivost bit će nastup druge momčadi Pule ICI jer za nju nastupaju igrači od devet godina starosti, iznimno talentirana generacija kojoj je organizator odlučio pružiti priliku da se ogleda s nešto starijim dječacima i tako iskuša sve čari koje Ulica sa sobom nosi.

Organizator 21. ulice, Sportsko društvo Hakl, odlučilo je kome će biti uplaćena sredstva ovogodišnje humanitarne akcije, koja će se prikupiti od ulaznica prodanih tijekom završnog dana turnira. To je Udruga cerebralne paralize Istarske županije za terapeutsko plivanje i ronjenje osoba s invaliditetom. (I. CEROVAC)

mini ulica rudar mani nogomet mini ulica glasa istre