Rudar se zahvalio Bajramiju na suradnji

Rudar se zahvalio Bajramiju na suradnji

25.9.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Erduan Bajrami, mladi izlazni junior Istre 1961, očito se nije snašao u Labinu. Odigrao je samo jednu utakmicu, onu protiv Buja, i na njoj dobio dva žuta kartona, odnosno automatski i isključujući crveni. No, tu problemi nisu prestali, već je mlađahni branič iz Pule preskočio nekoliko treninga svojevoljno bez opravdanja.


Točka na „i“ bio je večerašnji ispad kojeg trener Franko Čupić nije htio otkrivati: „Ne treba skrivati da imamo problema, ali ovo nije jedan od njih. I mnogo veće probleme od toga rješili smo unutar četiri zida svlačionice, pa ćemo tako i nastaviti.”


Očekivano, rječitiji je bio predsjednik Zalihić: „Čupić mi je javio o neposluhu Bajramija. Prihvatio sam njegovu odluku i Bajrami više nije igrač Rudara. On ima kvalitetu za ovaj rang, a nama nedostaje igrača, no nismo ljetos pristali na ucjene nekih domaćih igrača pa nećemo ni na neposluh igrača sa strane. Mi jesmo u krizi rezultata, no Rudar je klub, a nije hajdučija, neke norme ponašanja se moraju poštivati. Pošto prijelazni rok traje do 15. listopada, želim Bajramiju puno sreće u karijeri i da do tog datuma pronađe novi klub.“


NK Rudar


eduan bajrami nk rudar sport nogomet