Roman Carić: Ne vraćamo se na staro i točka!

Roman Carić: Ne vraćamo se na staro i točka!

27.5.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Politika

U zadnjih mjesec, mjesec i pol dana uspjeli smo stvoriti jednu tako veliku i jaku priču koja je odjeknula širom lijepe naše, a i šire. Naša vizija, naše ideje, naš program prepoznat je u javnosti kao nešto što ne da je samo dostojno lokalne scene nego i one šire. Podrška koju dobivam stiže od svih krajeva svijeta i to je čvrsti i najbolji dokaz da se vrijedi boriti do kraja i do pobjede.

Zaista, stiglo je vrijeme da u našu Općinu dođe nešto novo, odnosno da Općina Kršan krene u novi smjer. Ne možemo, ne smijemo i nećemo dopustiti da se vratimo na staro.

Kada bi se to dogodilo, značilo bi sljedeće: Ostanak u prošlosti i korak unazad, a to je nešto što nitko ne želi, ja pogotovo. Zato kažem, nema predaje i idemo po najveću pobjedu kakvu Općina Kršan odavno nije vidjela.

Okrećem stvari na bolje, donosim nove standarde, s novim ljudima i s novim idejama. Donosim jasnu i čistu viziju moderne, učinkovite, napredne i bolje Općine Kršan u kojoj nema mjesta za lažna obećanja, netransparentnost i prekomjerno trošenje.

Vrijeme je da krenemo u napredak kakav priliči jednoj Općini kakva je i naša. Ispred nas stoji vrijeme

velikih izazova i velikih promjena s kojima se netko treba suočiti. Ispred nas stoje i razni mali problemi, koji zadaju svakodnevne glavobolje našim žiteljima. Ispred nas stoji i odgovornost za razvoj i rast Općine Kršan s kojim se netko mora također suočiti.

No tko će to biti? Hoće li to biti ista stara politika koja se provodi već godinama i koja za sobom nosi posljednice slabog razvoja i stagnacije ili će to biti nova, vedra i snažna promjena koja će zaokrenuti našu Općinu na pravi smjer.

 

Odluka je i više nego laka - Roman Carić! Krenimo ZAJEDNO razvijati našu Općinu onako kako treba. Pravedno, odlučno i jasno uz maksimalnu transparentnost. Ne želimo i ne vraćamo se na staro!

Dragi žitelji Općine Kršan, izađite na izbore 30.5. i zaokružite promjenu, još jednom, ali ovaj put u najvećem broju. Zaokružite: Roman Carić - kandidat broj 1.

Roman Carić


izbori2021 lokalni izbori općina kršan kršan načelnik roman carić