Rockwool donirao Centar Liče Faraguna

Rockwool donirao Centar Liče Faraguna

22.10.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Umjesto kupnje božićnih poklona za poslovne partnere, Rockwool je iznos od 50.000 kuna, kojeg bi inače potrošio u tu svrhu, odlučio donirati u dobrotvorni projekt. Upravo je tom donacijom obnovljen sanitarni čvor Centra Liče Faraguna, koji je po prvi puta prilagođen djeci s poteškoća ma u kretanju i u  invalidskim kolicima.


Tom je prigodom jutros priređena mala svečanost koju su otvorili Sunčana Jokić, ravnateljica Centra, i Marco Boi, tehnički direktor Rockwoola, na kojoj su također prisustvovali predstavnici medija. „Neprekidno pomagati i ulagati u zajednicu u kojoj živimo i radimo naša je odgovornost ali i poslovna filozofija", izjavio je Marco Boi, tehnički direktor Rockwoola. Dodao je kako su u ovaj projekt od prvog dana uložili jako puno emocija. ''''Osmijeh na licima ove djece najveća nam je nagrada'''', rekao je Marco Boi. 


 „Zrelost jednog društva ogleda se najviše u brizi za one kojima je pomoć potrebna i koji ne mogu samostalno funkcionirati", nadovezala se Sunčana Jokić, ravnateljica Centra Liče Faraguna. ''''Djeca sada vrlo rado samostalno koriste ovaj prostor. Vrata kupaonice sada su dovoljno široka. Nabavili smo posebne ergonomski prilagođene umivaonike. Sada ovaj prostor udovoljava propisanim standardima sanitarnih čvorova prilagođenih osobama s invaliditetom. Ovom je donacijom poboljšana kvaliteta života ne samo učenika nego i naših vrijednih djelatnika'''', izjavila je Sunčana Jokić.
 


Anđelka Toto-Ormuž
PR Manager / Voditeljica odnosa s javnostima Rockwool Adriatic d.o.o.


Sunčana Jokić
Ravnateljica Centra Liče Faraguna
 

centar liče faraguna rockwool donacija gospodarstvo anđelka toto ormuž marco boi sunčana jokić sanitarije