LC Live

RK Rudan Labin: Fenjeraš teškom mukom, na krilima Laljeka, savladao Labinjane

RK Rudan Labin: Fenjeraš teškom mukom, na krilima Laljeka, savladao Labinjane

17.11.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Treći put na gostovanjima Rudan Labin gubi tijesnim rezultatom i dojam je ponovno da su bili “blizu, ali daleko”. Gorica je neke utakmice dosad igrala bez Ivana Laljeka, a da danas nije bio u kadru, Labinjani bi bili “protutnjali” Turopoljem.

No, maestralni Laljek zabijao je kad god Gorici nije išlo, pa je susret završio s čak 12 pogodaka. Nakon uvodnih 1:3 Gorica je preokrenula na 7:6 i od tog trenutka, a bila je to 14. minuta, vodila je sve do kraja susreta.

Gosti su nekoliko puta bili na golu zaostatka, pretposljednji put u 38. minuti pri 17:16 prije nego su na kraju zakomplicirali susret kad je Marić minutu prije kraja pogodio za 29:28.

Na kraju, zaslužena pobjeda Gorice na krilima odličnog Laljeka, a veliki doprinos slavlju domaćina dali su i Davor Ćavar s osam golova te Igor Totić koji je obranio 11 lopti (28%). Kod gostiju najefikasniji Marin Marić, također s osam golova dok su Juričić (3 – 30%) i Ćopić (7 – 22%) kombinirano obranili deset udaraca.


VELIKA GORICA – Gradska – PREMIJER HMRL – 8. KOLO

GORICA – RUDAN LABIN 31:28 (14:10)

GORICA: Lončar, Ceković, Borić, Marjanović 5, Laljek 12 (3), Goričanec 1, Negran 3, Pušić, Nedić, Šalić 2, Ćavar 8, Vučičević, Goršeta, Spahić, Barišić, Totić

RUDAN LABIN: Vlačić, Derossi, Franković A., Mileta 5 (2), Gajica, Lovrinović 5, Šehić, Juričić, Ratkajec 4, Mišković, Bučaj, Kostić, Ćopić, Griparić 2, Marić 8, Puljić 4

Isključenja: Gorica 2 minute (Borić 2) Rudan Labin 2 minute (Puljić 2)

Foto: Katarina Franković

rk rudan labin rk gorica rukomet premijer liga