RK Mladi rudar započeo s pripremama

RK Mladi rudar započeo s pripremama

9.8.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

u ponedjeljak, 7. kolovoz, RK Mladi Rudar započeo je pripremni ciklus za nadolazeću sezonu 2017/2018 koja počinje 30. rujna. Trener Lovirnović i od ove sezone pomoćni trener Milevoj Boris, prvi dio priprema odraditi će na Gradskom stadionu dok se kasnije sele u dvoranu. Što se tiče odlazaka i dolazaka, veća je brojka odlazaka, što znači da će u novoj sezoni definitivno više prilike dobiti mlađi igrači koji su već prošle sezone kucali na vrata prve ekipe.

Odlasci:

·         Brajnović Davor (golman)

·         Francetić Dominik (vanjski igrač) - RK Trsat (Rijeka)

·         Stipčić Viktor (lijevo krilo)

·         Bonić Filip (vanjski igrač) - HSG REMUS Barnbach/Koflach

Dolasci:

·         Grbac Petar (desno krilo, desni vanjski) - GRK Varaždin 1930

·         Čopić Bruno (golman) - RK Veruda (prelazak igrača u tijeku)

Osim dolazaka i odlazaka najviše raduje činjenica da u klubu ostaje i Fran Mileta kojem ovog ljeta sigurno nije manjkalo ponuda drugih ekipa, naravno iz višeg ranga. Još jednom Mileta je svoju kvalitetu dokazao ovog ljeta osvojivši broncu na Olimpijskom festivalu europske mladeži u Gyoru u Mađaraskoj gdje je reprezentacija Hrvatske u borbi za treće mjesto pobjedila Francusku.

Raspored utakmica identičan je onome iz prethodne sezone, osim što je razlika u domaćinstvima, tako da prvu utakmicu kovari igraju 30. srpnja protiv Metkovića, dok već slijedeće kolo igraju u Biogradu.

rk mladi rudar sport rukomet pripreme