Božić u Labinu
LC na Instagramu

RK Mladi Rudar upisao novu pobjedu na domaćem parketu

RK Mladi Rudar upisao novu pobjedu na domaćem parketu

11.3.2018. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Sinoć su rukometaši Mladog Rudara upisali vrijednu pobjedu protiv nikako ne bezazlenih Vodica, što su pokazale još jednom i u Labinu. Domaćin će od ovog susreta ipak zapamtiti samo pozitivan rezultat i vrlo dobru igru nekih mlađih igrača, sve ostalo nije bilo na razini na koju su navikli svoje simpatizere.

Naime, u 49. minuti Vodice su imale prednost od 22:24 te onda trener Mladog Rudara Lovrinović šalje u “polje” i sedmog igrača umjesto vratara što rezultira preokretom do kraja susreta i uvjerljivom pobjedom.

Međutim, treba reći da su gosti bili izrazito nezadovoljni suđenjem, a da su u jednom periodu u posljednjih deset minuta uspjeli “zaraditi” čak tri isključenja u 40 sekundi. No, to ne treba previše brinuti Labinjane koje je u ovom susretu predvodio rekuperirani Petar Grbac sa sedam pogodaka, a definitivno veseli i igra mladog Marina Dukića koji je zabio pet “komada”, kao i Bruno Derossi.


LABIN – SC Franko Mileta

PRVA HRL JUG – 15. KOLO – SUCI: Miljenko Medved i Matko Murić (oba Varaždin)

MLADI RUDAR – VODICE  33:27 (14:13)

MLADI RUDAR: Ćopić, Vlačić, Derossi 5, Franković 3, Dukić 5, Mileta 2, Banović, Gajica, Lovrinović 4, Šehić 1, Ratkajec 4(1), Štingl, Bučaj 2, Kostić, Griparić, Grbac 7

VODICE: Toljan, Knez, Koppi, Abramović 1, Dželalija 6, Cvjetković 6, Junaković 7, Živković, Vulin, Šimac, Lovrić 7, Kendeš, Matulović

Isključenja: Mladi Rudar 6 minuta (Kostić 4, Ratkajec 2), Vodice 16 minuta (Dželalija 4, Kendeš 4, Knez 2, Živković 2, Lovrić 2)

Foto: Katarina Franković

rk mladi rudar rk vodice rukomet labin