Rekordan broj posjetitelja na međunarodnom moto susretu na Dubrovi

Rekordan broj posjetitelja na međunarodnom moto susretu na Dubrovi

28.9.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Zabava

Međunarodni susret motoklubova i motociklista na Dubrovi, kojega je Moto klub Templars ovoga vikenda organizirao sedmu godinu za redom, privukao je rekordan broj od oko tri i pol tisuće posjetitelja. U popodnevnim satima bikeri su se građanima predstavili defileom po glavnoj Ulici Zelenice, a nedjelju su iskoristili za razgledavanje grada i okolice.

Jubilarno druženje na ledini pored Vatrogasnog doma potvrdilo je da se radi o lokaciji koja pruža sav komfor za ovakvu djetnost. Mjesta za publiku, trgovačku i ugostiteljsku ponudu, šatore i motore ima toliko da ga je nemoguće popuniti. Blizina vatrogasaca dopušta bezbrižno paljenje vatre u limenim bačvama, što je ove godine služilo za stvaranje ugođaja, a ne grijanje, jer vrijeme bilo izuzetno toplo za kraj rujna.

"Ovdje su dobri ljudi, dobra hrana, dobra zabava - dobro sve", kaže Žan Uljev iz kluba "Storm Riders" Knin. "Svake godine dolazi nam sve više i više posjetitelja, a ove godine nam je došlo stotinjak klubova,odnosno oko tisuću bikera. Nakon ovog susreta, koji uvijek pada posljednjeg vikenda u rujnu, više nema ljetnih okupljanja, pa Dobrova znači zatvaranje bikerske sezone", kaže tajnik kluba Petar Basanić.

Bikerska Dubrova ima i svoju humanitarnu dimenziju: sav prihod od ulaznica daruje se u dobrotvorne svrhe.

templars meeting zabava templars bikeri moto susret templars striptiz storm petar basanić