Rapsodija labinskih nogometaša u Funtani

Rapsodija labinskih nogometaša u Funtani

8.11.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proradili su naši „Kovari“. Nakon mnogo sezona u kojima su gostujući bodovi bili tek sanak pusti, danas su nogometaši Rudara upisali drugu ovosezonsku gostujuću pobjedu, ovog puta u Funtani. Trener Šumberac može biti ponosan na igru svoje momčadi koja je u potpunosti nadigrala domaće. U prvih deset minuta Štifanić kreira jednu prigodu za domaće, ali nitko nije bio spretan u šesnaestercu dok je na drugoj strani Igor Juričić zaprijetio, ali je udarac obranio Lisjak.

 

Imali su nakon toga dvije prigode domaći, ali Štifanić i Fedotov ne reagiraju najbolje u izglednim situacijama. Od 43. minute vode gosti. Juričić je ukrao lotpu Šegonu, ušao u šesnaesterac i pogodio pokraj nemoćnog Lisjaka. Već u trećoj minuti nastavka vodstvo gostiju je udvostručeno.

 

Juričić je uposlio Ervina Čudića, a ovaj preciznim udarcem pogodio za 0:2. U 56. minuti odličnim udarcem Voziline dlanove zagrijao je Denis Bošnjak. A onda, u 60. minuti, rješenje svih dvojbi. Juričić je primio loptu na tridesetak metara i poslao „bombu“ iza Lisjaka za 0:3. U 75. minuti lopta u šesnaestercu u ruku pogađa Škopca, a jedanaesterac je realizirao Bekim Ćamili. U posljednjih deset minuta Vozila dvaput spašava svoja vrata, a u posljednjoj Almir Fejzić iz blizine postavlja konačnih 1:4.

 

FUNTANA

Mjesno igralište

Gledatelja: 100

Suci: Branko Vučinić - Bojan Sobol i Đulijano Kulaš

 

                        FUNTANA – RUDAR 1:3 (0:1)

Strijelci: 0:1 Juričić 43'''', 0:2 Čudić 48'''', 0:3 Juričić 60'''', 1:3 Ćamili /11m/ 75'''', 1:4 Fejzić 90''''

Žuti kartoni: Gjumić, Fedotov, Jugovac (Funtana) Čudić (Rudar)

 

FUNTANA: Lisjak, Šegon, Popović, Štifanić E., Gjumić, Fedotov, Radenović (od 46. Bošnjak), Buršić, Mišan (od 65. Ćamili), Bilandžić (od 46. Sulejmani)


RUDAR: Vozila, Mehić, Čudić (od 79. Alić), Ruba (od 88. Dobrić), Juričić, Fejzić, Barišić, Škopac, Radočaj A. (od 78. Stepčić), Kurtić, Jašarević

 

NK Rudar 

nk rudar nk funtana seniori nogomet labin funtana igor juričić ervin čudić almir fejzić