LC Live

Rapčani i dalje bez poraza u 2. Hrvatskoj teniskoj ligi

Rapčani i dalje bez poraza u 2. Hrvatskoj teniskoj ligi

27.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Tenisači Rapca nastavljaju sa izvrsnim igrama u 2. Hrvatskoj teniskoj ligi gdje su u  6.kola zabilježili isto toliko pobjeda. U susretima 5. i 6 kola ovaj vikend na terenima TC Prohaska ekipa TK Rabac je zabilježila dvije nove uvjerljive pobjede čime su zadržali vodstvo u 2.HTL i napravili veliki korak prema plasmanu u najviši rang hrvatskog tenisa.

Prvo su subotu deklasirali TK Koprivnicu sa maksimalnih 7:0, da bi dan poslije u nedjelju po izuzetno toplom vremenu savladali ekipu TK Karlovca 5:2. Posebno su se istakli sa pobjedama u svim susretima Aleksandar Grešak, Albert Lončarić i Bojan Baznik.

Nakon 6.kola i šeste pobjede Rapčani vode na ljestvici 2.HTL zajedno sa TK Dalmacijacement sa 16 bodova. Slijedi TK Chromos-Savica sa 14 bodova koja i gostuje u Rapcu sljedeću nedjelju 01.06. u susretu koji bi mogao odlučiti o jednom sudioniku 1.Hrvatske teniske lige.

TK Rabac poziva sve ljubitelje tenisa da dođu podržati tenisače Rapca u nedjelju 10:00 sati na terenima TC Prohaska u Rapcu u ostvarenju povijesnog uspjeha i plasmana u najviši rang hrvatskog tenisa.

 

TK Rabac

 

 

tk rabac tenis sport pobjeda rabac aleksandar grešak albert lončarić bojan baznik