Rabac: NOĆ ULIČNIH ZABAVLJAČA I SVIRAČA - 10. srpnja i 7. kolovoza od 20:00 sati

Rabac: NOĆ ULIČNIH ZABAVLJAČA I SVIRAČA -  10. srpnja i 7. kolovoza od 20:00 sati

4.7.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Rabačka će se šetnica ovog ljeta ponovno prerušiti u zabavno i čarobno ljetno ruho zahvaljujući Noći uličnih zabavljača i svirača koje će se održati u nedjelju, 10. srpnja te ponovo 7. kolovoza.

 

Očekuju nas brojni ulični glazbenici čije ćemo nastupe moći vidjeti na čak 9 punktova uzduž rabačke šetnice, a osim njih zabavu će upotpuniti razni žongleri, klaunovi, gutači vatre, mađioničari, pantomimičari i slični izvođači uličnih performansa. Uz njih, publiku će svojom svirkom zabaviti i Predrag Ljuna Pepe, acoustic trio Whiskey Train, Cile one man band te vokalno-instrumentalni sastav Trubadurz.

 

Na novom dijelu rive bit će postavljena glavna pozornica gdje će nastupiti izvrsni riječki bend Brudafunk, predvođen finalistom TV-showa The Voice Mateom Resmanom, uz pratnju Damjana Brnića (Šajonsi, Innuendo) na gitari, Vedrana Ružića (Gustafi, Severina) na basu i Edija Lazarića (Šajeta, Denis & Denis) na bubnjevima.

U pauzama njihovog koncerta pulska će breakdance skupina AB Original svojim kreativnim i energičnim nastupima „razdrmati" okupljenu publiku.

 

Sam centar rive bit će središte okupljanja naših najmlađih, uz bogat program događanja za djecu. Tom će prilikom gostovati pulska udruga Birikina s najavljenim dječjim predstavama „Graškolino" te „Princeza Žabarica", a u terminima prije i nakon predstava djecu će svojim nastupima uveseljavati mađioničar Andrej.

 

Novitet Noći uličnih zabavljača i svirača ove je godine svakako Visualia Group koja će se predstaviti publici s dvije interaktivne svjetlosne instalacije, „Magic Garden" i „Residence of Light and Music", premijerno prikazane na ovogodišnjem međunarodnom Festivalu Visualia u Puli. Potonja se instalacija sastoji od tri svjetlosne i glazbene klupice koje na dodir proizvode melodije i zvukove različitih instrumenata, a omogućuju i spajanje putem „bluetootha" te uživanje u omiljenim pjesmama.

 

Svi programi započinju u 20:00 sati.

Organizatori ove manifestacije su TZ Labin-Rabac te Rock Caffe Pula i Rock Caffe Labin.

 

Dođite i vi uživati u spoju glazbe i ulične čarolije koje upotpunjuju prekrasne ljetne večeri ovog malog turističkog mjesta!

 

 

PR

 

 

ulični svirači zabavljači zabava riva rabac