Rabac: Kristina Pukljak - Miss Automoto sporta Hrvatske

Rabac: Kristina Pukljak - Miss Automoto sporta Hrvatske

13.4.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Zabava

Mlada Osječanka, 18-godišnja Kristina Pukljak nova je Miss Automoto sporta Hrvatske. Izbor je održan sinoć u Rapcu u sklopu brdskobrzinske auto utrke Rabac-Labin koja se održava danas s više od 120 sudionika.

Prva pratilja je Valerija Zorinić (24) iz Karlovca a druga je Ana Simonović (21), također iz Osjeka. Miss fotogeničnosti je Opatijka Alenka Gvoić dok je Miss simpatija Linda Oreb iz Križevaca.

Tu je laskavu titulu izborila u konkurenciji 12 djevojaka iz cijele Hrvatske.

Osim najljepše tri djevojke, proglašene su i miss fotogeničnosti te miss simpatičnosti. Tako se, prema mišljenju fotografa, pred kamerama najbolje ponaša Opatijka Alenka Gvoić, dok je najsimpatičnija djevojka Linda Oreb iz Korčule.

 


Tijekom večeri kandidatkinje su izlazile četiri puta u različitim odjevnim kombinacijama. Predstavile su se u sportskom izdanju, zatim u malim crnim haljinama koje su bile zamjena za kupaće kostime, a bio je tu i izlazak u večernjim toaletama te u dnevnom/ležernom stilu.
Između izlazaka djevojaka prisutne su zabavljali članovi RKUD-a »Rudar« iz Raše, mlada pjevačica Višnja Prodan iz Buzeta, a kao posebno iznenađenje najavljen je nastup Hrvoja Šoštarića iz Big Brothera koji je uz pomoć prijatelja Giovannija Jakovca, samoprozvanog riječkog »modnog mačka«, izveo pjesmu »Diva«.


Nakon svega viđenog, ipak se nameće pitanje koja je svrha ovog i sličnih izbora. Zahvaljujući poplavi svakojakih izbora, od onoga za najljepšu hostesu zagrebačkog autosajma pa do najljepše seljančice, izbori za miss već su odavno izgubili onu nezaobilaznu notu glamura. Naime, iako je ovo bio nacionalni izbor, sve je izgledalo poput jedne seoske priredbe. Dodali se tome i kašnjenje od pola sata, razvučen i zamoran program te neduhoviti voditelji, odgovor na prethodno postavljeno pitanje vrlo je jasno.

Roberto LICUL

 

 

Miss Auto moto sport automobilizam Rabac Hotel Mimosa proglašenje Kristina Pokljak (19) Osijek