Pulsko-labinska malonogometna ekipa ‘Toledo’ osvojila novigradski Silver sport Cup 2011

Pulsko-labinska malonogometna ekipa ‘Toledo’ osvojila novigradski Silver sport Cup 2011

25.12.2011. // iPress // Objavljeno u kategoriji Sport

Pobjednik prvog međunarodnog malonogometnog turnira ‘Silver sport Cup 2011’ je ekipa ‘Toledo’ iz Pule. U završnoj utakmici turnira pulska malonogometna ekipa ‘Toledo’ u sastavu Zahtila, A. Mavrić, Glavaš, Valčić, J. Mavrić, Bojkić, Konović, Blašković, Hoxha, Sandić (voditelj  Fatmir Tachi) pobijedila je novigradsku ekipu ‘Ingrad’, za koju su igrali Vukalić, Hasanbegović, Brkić, Kvrgić, Sironić, Totošković, Dizdarević i Kapular, s 5:1 (2:1).

 

U utakmici za treće mjesto ekipa Agram Brokeri Potpićan pobijedila je MNK Veruda Garti Sails iz Pule s 11:2 (2:0)

 

Prvi međunarodni malonogometni turnir okupio je u sportskoj dvorani 30 ekipa iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, koje su se od 28. studenog natjecale za prestižnu prvu nagradu turnira, plaketu i ček na 30.000 kuna.

 

U revijalnoj utakmici završene malonogometne večeri u novigradskoj dvorani, ekipa ‘Rijeke’, zlatna generacija igrača 70 -tih godina, predvođena ‘izbornikom’ Srećkom Juričićem i ‘asistencijom’ na terenu Hrstićem, Rupčićem, Mehinovićem Damirom i Đani Laserom, Agićem, Žunićem, Staverom i trenerom Ivanom Kocijančićem pobijedila je s 3:2 ekipu Novigrada koju su predvodili, pod ‘komandom’ zlatnog nogometnog ‘Fiumana’, Sergia Makina, gradonačelnik Anteo Milos i pročelnik Alen Luk, a igrali su još i Elvis Sinčić, Mateo Bertoša, Erik Radin, svjetski prvak u udičarenju, Alen Paliska, Ives Čakarun te pjevači Elio Pisak i Alen Vitasović dok je s galerije ‘aktivno’ sudjelovao i Igor Pamić.

 

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Sanel Bojkić, igrač Toleda, dok je najboljim golmanom proglašen Ado Vukalić, golman novigradske ekipe Ingrad. Najbolji strijelac turnira je Siniša Brkić s 15 postignutih golova.

 

Po završetku turnira i proglašenju pobjednika prvog malonogometnog međunarodnog turnira, u dvorani su mnogobrojni gledatelji i članovi ekipa, koje su sudjelovale na turniru, prisustvovali malonogometnoj fešti na kojoj su svirali ‘Dunavski tamburaši’ iz Valpova.

Toledo Labin Pula Novigrad Silver Sport Cup Sanel Bojkic igrac turnira malonogometni turnir finale Potpican Veruda Ingrad tamburaši strijelac golman