Psihomodo Pop stiže u Labin - Nagradna igra 2 X 1 ulaznica

Psihomodo Pop stiže u Labin - Nagradna igra 2 X 1 ulaznica

25.4.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U subotu 28. travnja u Labinu će se održati koncert PSIHOMODO POPA. Isti će se održati u KUC ”Lamparna” Labin. Cijena ulaznice je 50,00 kuna.

Atmosferu će prethodno zagrijati sljedeće predgrupe: NOGA UGANDA – Labin i THE MEZCAL MOON – Labin. Sigurni smo da dobre zabave i osebujnog performansa neće nedostajati, stoga pozivamo sve zainteresirane da prisustvuju koncertu najluđe zagrebačke grupe Psihomodo Pop.

Podsjetimo, grupa Psihomodo Pop nastala je 1983. godine nakon raspada kultne punk rock grupe Klinska Pomora iz koje dolazi pjevač Gobac. Pridružuju se kultnoj underground grupi Neron koja nakon Gobčevog dolaska mijenja ime u Psihomodo Pop.

Psihomodo Pop svoj glazbeni izričaj gradi na čvrstim post punk rock temeljima, a od samih početaka im je bila važna odrednica žestoki i uvjerljivi koncertni nastupi, koji se mogu usporediti sa samim Rolling Stonesima, Ramonesima, Iggy Popom…

Upravo je na koncertima Psihomodo Popa publika mogla na najbolji način vidjeti i osjetiti da rock’n''roll nije samo glazba nego i stil života.

psihomodo pop noga uganda koncert kuc lamparna lamparna mezcal moon zabava glazba