LC Live

Prvoligaš MNK Potpićan 98 u prvoj gostujućoj pobjedi ove sezone 3:4 (0:2)

Prvoligaš MNK Potpićan 98 u prvoj gostujućoj pobjedi ove sezone 3:4 (0:2)

31.10.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

VEČERNJI I HMNL / PETRINJA: MNK Petrinjčica-MNK Potpićan 98. 3:4 (0:2)

Nakon uspješno apsolviranog domaćeg ispita u susretu sa zagrebačkom »Uspinjačom«, pred malonogometašima »Potpićna ''''98« napokon je i utakmica u koju ulaze kao favoriti i na gostujućem parketu. Riječ je o susretu sa »Petrinjčicom«, koja u dosadašnja četiri kola nije osvojila niti boda. No Potpićanci ne podcjenjuju protivnika koji je gotovo u istom stanju bio i u prošloj sezoni pa ih je na kraju pobijedio.

Da susret koji se igra u petak neće biti baš bezazlen, potvrđuje i činjenica da će »Petrinjčica« za ovu utakmicu biti napokon kompletna i da u susret ulazi ojačana za Tina Lovrekovića i još trojicu igrača koji u prvim kolima nisu nastupali. U utakmicu gosti ulaze bez i jednog izostanka, a jednu od ključnih uloga imat će sjajni vratar Roberto Funčić, koji je optimističan, ali i oprezan.


- Idemo u Petrinju ostvariti prvu ovogodišnju gostujuću pobjedu, za što imamo kvalitetu i snagu. Svjesni smo da nas čeka težak susret jer domaći u utakmicu ulaze silno ojačani, ali ne bojimo se jer smo svjesni svoje snage. Pojedinačno je prednost sigurno na našoj strani i na nama je da ju prebacimo na parket te da je tamo iskoristimo. Domaćin zbog dosadašnjih poraza ima imperativ pobjede, a naša prednost bi trebala biti činjenica da sa sedam bodova popuno mirno ulazimo u susret. Što se mene tiče, ozljede su stvar prošlosti i potpuno sam spreman za sve izazove, rekao je Funčić.


Utakmica u Petrinji igra se danas u 18 sati.

R. F.

 

Foto: Robert Funčić

 

Uživo se pratila utakmica na LabinSportu

 

 

MNK Potpićan 98 mali nogomet sport Robert Funčić MNK Petrinjčica