PROVEDITE ROMANTIČNU VEČER 14. KOLOVOZA U KRŠANSKOJ STAROGRADSKOJ JEZGRI uz Tedija Spalata

PROVEDITE ROMANTIČNU VEČER 14. KOLOVOZA U KRŠANSKOJ STAROGRADSKOJ JEZGRI uz Tedija Spalata

11.8.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

Romantičari, ponovo ste došli na svoje jer kršanske starogradske zidine i ovog će vam 14. kolovoza ponuditi vrhunsku poslasticu.

Događanje će započeti u 19.30 kad će se u crkvi Sv. Antuna op. u Kršanu slaviti Sveta misa uoči blagdana Velike Gospe.

Glazbeno će animirati operni pjevač rodom iz Vozilići Antonio Mrzlić.

Bruno Krajcar, idejni začetnik ovog događanja i ovog je ljeta u ovaj predivni istarski gradić doveo vrhunskog glazbenika i kantautora. Ovog puta to je splitski šarmer Tedi Spalato, prepoznatljiv po tihim dalmatinskim šansonama s intimnim poetskim tekstovima. Njegov spoj klasične dalmatinske pjesme, šansone i jazza savršeno će se uklopiti u romantično ozračje kršanskih zidina. Spalata će na klaviru pratiti Krajcar koji će i sam otpjevati nekoliko svojih pjesama, a zatim će se pridružiti i gost iznenađenja.

Koncerte će popratiti izložba radova „Intimni pejzaži" mlade kršanske magistrice likovne kulture Sunčane Simichen. Kako sama autorica kaže, izložba se bavi motivima ljudskog tijela i njihovoj interakciji. Bitan joj je odnos organičkih oblika u grafici, koja je i njen medij izbora. Također joj je važno da promatrači na svoj način dožive tijelo koje ona figurativno interpretira na sebi svojstven način.

Bit će to romantična večer za sjećanje, 14. kolovoza u starom gradu Kršanu.

 

TZ Kršan PR

tz kršan kršan romantična večer tedi spalato antonio mrzlić bruno krajcar