Promotivna vožnja minibusa u subotu i nedjelju u Rapcu

Promotivna vožnja minibusa u subotu i nedjelju u Rapcu

10.5.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

1. Maj Labin d.o.o. uskoro uvodi autobusnu liniju koja će povezivati gornji Rabac, Medulinsku, Opatijsku, Lošinjsku, Cresku, Jadransku ulicu, ulicu Slobode, rivu (do trgovine Jedinstvo) te Girandellu.
Uvođenjem linije u Rapcu omogućiti će se turistima, ali i mještanima Rapca korištenje javnog prijevoza, a sa ciljem omogućavanja kvalitetnog povezivanja svih dijelova Rapca.

To će u konačnici utjecati na smanjenje  ljetnih  prometnih gužvi, ali i podići kvalitetu života mještanima te omogućiti mnogobrojnim gostima veću mobilnost za vrijeme njihovog boravka, a sve to uz povoljnu cijenu, kvalitetnu i dostupnu uslugu.

Besplatna promotivna vožnja minibusem biti će u Subotu, dana 11.05.2013. i to u vremenu od 10 do 14 sati i od 16 do 23 sata te u Nedjelju, dana 12.05.2013. u vremenu od 9 do 15 sati.

Pozivamo mještane da dođu na promotivnu vožnju i daju svoje komentare, prijedloge  i sugestije kako bi zajedno postigli da usluga bude što kvalitetnija i prilagođena potrebama stanovništva i njihovih gostiju.

 

Prvimaj 

 

prvi maj komunalno 1.maj mini bus turizam vožnja autobus