[Prometni radovi u Labinu] U veljači drugačija prometna regulacija / Strpljenja za raskrižje kod Elektroistre

[Prometni radovi u Labinu] U veljači drugačija prometna regulacija / Strpljenja za raskrižje kod Elektroistre

7.1.2013. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Od sredine listopada za sav promet u oba pravca zatvoren je dio županijske ceste od gradilišta do Vileta u Labinu te se vozi obilazno Pulskom ulicom kroz naselje Starci. Takva će regulacija, prenosi nam Zović, na snazi ostati još oko mjesec i pol dana, nakon čega će se zbog miniranja i iskopa zatvoriti Pulska ulica, a otvoriti pravac prema Viletama, odnosno centru grada.

Na zadnjoj prošlogodišnjoj sjednici Gradskog vijeća, krajem prosinca, zastupnik Nevio Gašparini upozorio je da će se izgradnjom rotora i pripadaju ćom većom protočnošću vozila podebljati dugogodišnji problem začepljenja nedalekog raskrižja kod sjedišta Elektroistre.

- Zgotovljena je projektna dokumentacija za uređenje tog tzv. raskrižja Kožlje te vjerujem da ćemo taj posao nakon turističke sezone uspjeti kandidirati za sufinanciranje pri Hrvatskim cestama, odnosno realizirati u 2014. ili do ljeta 2015. Moramo se strpjeti, odgovorio je gradonačelnik Demetlika.

On je istom zgodom najavio da će kružni tok na jugozapadnom ulazu u Labin biti gotov krajem veljače, no s gradilišta su ga, eto, ubrzo demantirali.

raskrižje promet cesta prometnica raskrižje kožlje kožlje obilazak