Program u "Kino Labin" u znaku filmova Zlatni dečko i Izgubljeni grad!

Program u "Kino Labin" u znaku filmova Zlatni dečko i Izgubljeni grad!

22.3.2022. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Vikend u Kinu Labin započinje srpskom dramom Zlatni dečko koju prikazujemo petak 25.3. i subotu 26.3. s početkom u 20:00 sati. Ovo je priča o Denisu Markoviću, mladom talentiranom nogometašu problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. 

Program namijenjen djeci i mladima održava se subotu 26.3. i nedjelju 27.3. projekcijom avanturističkog dječjeg filma Vuk i lav kojeg oba dana prikazujemo s početkom u 17:00 sati. Vuk i Lav je priča o djevojci, vuku i lavu te prijateljstvu koje će im zauvijek promijeniti živote.

U nedjelju 27.3. s početkom u 19:00 sati prikazivati ćemo akcijsku komediju Izgubljeni grad u kojoj glavne uloge imaju Sandra Bullock i Channing Tatum te Daniel Radcliffe i Brad Pitt. Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u ljubavno - pustolovnim romanima sa zgodnim modelom Alanom. Tijekom turneje na kojoj s njim promovira novu knjigu, Lorettu otme ekscentrični milijarder koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada. Želeći dokazati da može biti heroj i u stvarnom životu, Alan kreće u akciju spašavanja. 

Filmske projekcije u travnju započinjemo 1.4. u petak Marvelovim junakom Morbiusom živućim vampirom, dok u dječjem programu prikazujemo animirani film Sonic 2 te senzornu projekciju u jutarnjem terminu Mali princ. Nedjelju je na repertoaru francuski film U iščekivanju Bojanglesa

Vaše karte za filmske projekcije možete rezervirati na mail kino-labin@uciliste-labin.hr, a kupiti ih na blagajni Kina sat vremena prije projekcije. Za ulaz u Kino nisu potrebne COVID potvrde. Podsjećamo da rođendanski slavljenici ostvaruju besplatan ulaz na projekciju uz predočenje odgovarajućeg dokumenta te da je moguće ostvariti popust na ulaznice za grupe od 10 ljudi. Redovna cijena ulaznice iznosi 25,00 kuna.


zlatni dečko izgubljeni grad kino labin projekcije vikend subota nedjelja istra kino filmovi ulaznice grupe djeca rezervacije