Program Kluba mladih „Klub 21“ za mjesec Listopad, 2017.

Program Kluba mladih „Klub 21“  za mjesec Listopad, 2017.

13.10.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

13.10. – predstavljanje DJ RADIONICE Kluba mladih @ 19:00

20.10. – predstavljanje PROJEKTA “Inicijativa za rekreativno igranje stolnog tenisa u Klubu mladih” @ 18:00

21.10. – PlayStation4 FIFA 17 TURNIR @ 18:00

27.10. – HALOWEEN NIGHT with Club 21 DJs @ 22:00

30.10. – Pikado & stolni nogomet TURNIR @ 18:00

 

U svrhu privlačenja novih, mladih polaznika DJ radionice, koja se u Klubu mladih KuC-a “Lamparna” redovito, jednom tjedno, provodi već petu godinu za redom, u petak 13. listopada biti će održano predstavljanje ovogodišnjih aktivnosti i programa radionice koju vodi Saša Mišon (Danny Ocean), kao i tribina pod nazivom “Kuda ide underground”.

 

Idući petak, 20. listopada, biti će predstavljen i započet novi projekt Kluba mladih “Inicijativa za rekreativno igranje stolnog tenisa u Klubu mladih”, pokrenut prošle godine na prijedlog mladih korisnika koji godinama rekreativno igraju stolni tenis u KuC-u „Lamparna“.  Zahvaljujući potpori Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule (program “Mali projekti za bolje sutra”), od ove godine korisnicima će svakodnevno na raspolaganju biti dva nova stola, a biti će organizirano i nekoliko stolnoteniskih turnira. Projekt, koji je usmjeren na organizirano provođenje slobodnog vremena mladih kroz rekreativno-sportske aktivnosti provodi se  u partnerstvu sa Sportskom zajednicom Grada Labina.

 

Osim navedenih, u Klubu će se i dalje provoditi sve dosadašnje aktivnosti, od rekreativnih (stolni tenis, pikado, biljar, stolni nogomet,..) i edukativnih (radionica, tribine, predavanja,…) do kulturno-zabavnih (prijenosi sportskih događaja, izložbe i koncerti, slušaonica ploča,…).

 

Detaljan program Kluba mladih “Klub 21” raspoloživ je web stranici www.lamparna.hr i facebook stranici Klub mladih "Club21" KuC-a "Lamparna".

 

Projekt Kluba mladih “Klub 21″ sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

Klub 21 Lamparna KuC Lamparna dj radionica FIFA17 turnir PlayStation pikado stolni tenis djs Danny Ocean Saša Mišon Pula civilno društvo L.A.E. XXI