Pripreme za Djeda Božićnjaka

Pripreme za Djeda Božićnjaka

28.11.2012. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

U tijeku su pripreme za ovogodišnje Prosinačke svečanosti i Dane dječje radosti u sklopu kojih se tradicionalno labinskim mališanima dodjeljuju paketići Djeda Mraza. Tako će i ove godine sredinom prosinca Djed Mraz darivanjem paketića razveseliti oko 480 labinskih mališana. Naime, paketiće će primiti mališani koji do 31. prosinca 2012. godine navrše treću godinu života, učenici prvih razreda osnovnih škola i učenici Centra „Liče Faraguna“ Labin.

 

Za sve mališane s područja Grada Labina koji polaze Dječji vrtić „Pjerina Verbanac“ i Dječji vrtić „Gloria“ spiskovi su ažurirani sa ravnateljstvom vrtića. To isto je učinjeno i sa labinskim školama za prvašiće i Centrom „Liče Faraguna“.

 

Za sve mališane koji ne polaze vrtić, a nisu ni polaznici prvog razreda, popise djece učinili smo u suradnji sa Dječjim dispanzerom labinskog Doma zdravlja. Kako su u tom dijelu mogući i nenamjerni previdi zbog eventualnog mijenjanja prebivališta ili nekog drugog opravdanog razloga, pozivamo roditelje da provjeru u spisak djece mogu obaviti na broj telefona 855-286 ili 866-853.

djed božićnjak zabava djeca radost