Primopredaja izvršnih ovlasti između dosadašnjeg načelnika Valdija Runka i novoizabranog načelnika Romana Carića

Primopredaja izvršnih ovlasti između dosadašnjeg načelnika Valdija Runka i novoizabranog načelnika Romana Carića

5.6.2021. // Kršan.hr // Objavljeno u kategoriji Politika

Primopredaja izvršnih ovlasti između dosadašnjeg načelnika Valdija Runka i novoizabranog načelnika Romana Carića izvršena je jučer u prostorijama Općine Kršan.

Ovom prilikom, a u skladu sa Zakonom dosadašnji načelnik Valdi Runko predao je novom Općinskom načelniku Romanu Cariću  Zapisnik i izvještaj o primopredaji izvršnih ovlasti.

Valdi Runko je obavljao dužnost općinskog načelnika od svibnja 2009. godine do danas. U njegovom dosadašnjem radu i radu njegovih suradnika realizirani su mnogi projekti, neki su u tijeku, a neki su u planu Proračuna za ovu godinu i projekcijama za 2022. i 2023. godinu.

Prilikom potpisivanja primopredajnog zapisnika gospodin Runko zahvalio se svim djelatnicima Općinske uprave na suradnji, te je novoizabranom Općinskom načelniku zaželio mnogo sreće i uspjeha u daljnjem radu.

Novoizabrani načelnik Roman Carić se zahvalio je na riječima podrške te izrazio nadu za uspješnom suradnjom u narednom razdoblju. Zahvalio je i svim sugrađanima općine Kršan na ukazanom povjerenju te istaknuo da vjeruje da će to povjerenje i opravdati.

Podsjetimo, Roman Carić izabran je za općinskog načelnika u drugom krugu lokalnih izbora koji su održani 30. svibnja.

izvještaj općina kršan kršan roman carić politika valdi runko lokalni izbori izbori 2021