Prijem u povodu Dana policije

Prijem u povodu Dana policije

25.9.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

U povodu obilježavanja Dana policije i blagdana njezina zaštitnika svetog Mihovila labinski gradonačelnik Tulio Demetlika priredio je danas prijem za predstavnike Policijske postaje Labin. Čestitajući im blagdan u ime čelnika svih jedinica lokalne samouprave Labinštine, on im je ujedno i zahvalio na suradnji. Na prijemu i dobrim željama zahvalila se zamjenica načelnika Policijske postaje Đeni Bučić, koja je izvijestila i o stanju sigurnosti od siječnja do kolovoza kazavši: (ton – Đeni Bučić). Nije zabilježen, kazala je, ni veći broj kaznenih djela i prekršaja koji bi ugrozili sigurnost ili izazvali uznemirenje javnosti.

 

 Od težih kaznenih djela spomenula je požar kino dvorane u Raši, a podsjetila je i kako se i ovog rujna provodi akcija „Poštujte naše znakove“, kojom se želi doprinijeti maksimalnoj sigurnosti školaraca u prometu. Đeni Bučić zahvalila se na suradnji i prometnim redarima: (ton – Đeni Bučić 1).

 

Načelnica Općine Raša Glorija Paliska Bolterstein istaknula je novi prometni režim, koji se početkom listopada uvodi u Raši, a u čemu je policija također dala svoj doprinos davanjem sugestija, a zahvalila se policiji i na odličnoj suradnji nakon požara u Raši. Današnjem prijemu prisustvovao je i predsjednik Općinskog vijeća Kršana Zdravko Vidak, policijski službenici Radmila Pekas, Roberto Gobo, Robert Badanjak i Sakib Trumić.

 

 

Foto: Radio Labin

 

 

prijem demetlika policija dan policije radmila pekas robert badanjak sakib trumić đeni bučić