Prijavite se za rekreativno natjecanje u mobilnoj aplikaciji "Strava"

Prijavite se za rekreativno natjecanje u mobilnoj aplikaciji "Strava"

14.9.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Udruga Labin Zdravi grad u suradnji sa Gradom Labinom i lancem sportskih trgovina Sport Vision povodom Europskog tjedna mobilnosti organizira rekreativno natjecanje u mobilnosti od 16. do 22. rujna 2023. putem aplikacije StravaStrava je aplikacija koja omogućuje mjerenje i  pohranjivanje tjelesnih aktivnosti kao i njihovo  dijeljenje s drugima. Natjecanje je otvoreno za građane s područja Grada Labina  bez obzira na dobnu skupinu.

Glavni cilj je poticanje održivih oblika prijevoza, poput hodanja, biciklizma, rolanja te smanjenje upotrebe osobnih vozila koja koriste fosilna goriva.

Građani Labina mogu se prijaviti u aplikaciju Strava putem poveznice https://strava.app.link/hyUX6eiu0Cb najkasnije do 16. rujna do 7:00 kada počinje natjecanje koje završava 22. rujna u 17 sati.

Pobjednici natjecanja su građani koji „sakupe“ najviše kilometara u aplikaciji Strava te će prva tri mjesta biti nagrađena od strane sponzora sportskog lanca Sport Vision sljedećim nagradama:

1.       Poklon bon od 50 EUR
2.       Poklon bon od 40 EUR
3.       Poklon bon od 30 EUR.

Pobjednici natjecanja bit će određeni na temelju Stravine ploče lidera, koja automatski mjeri aktivnost sudionika koristeći vlastiti algoritam. Objava pobjednika objavit će se na službenim stranicama Grada Labina i Labin Zdravog grada te putem društvenih mreža.

Za više detalja pošaljite upit na info@labin-zdravi-grad.hr.

labin zdravi grad zdravlje mobilnost strava mobilna aplikacija