Prijave na radionicu suhozidne gradnje

Prijave na radionicu suhozidne gradnje

12.6.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Mediteranski kiparski simpozij najavio je zanimljivu i kreativnu nakktivnost u Parku skulptura Dubrova koja se provodi u sklopu projekta "Gradimo Park" - obnova suhozida u Parku skulptura Dubrova. Ovu aktivnost financijski podržava Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva kroz program "Mali projekti za bolje sutra".

Radionicu suhozidne gradnje organiziraju udruga Mediteranski kiparski simpozij i članovi udruge Dragodid. Cilj radionice je naučiti prisutne o suhozidnoj gradnji i navedenoj nematerijalnoj kulturnoj baštini po kojoj je poznat čitav Mediteran. Sudionici će obnoviti dio oštećenog suhozida te izgraditi dio novog suhozida u svrhu zaštite prostora Parka. Organizator osigurava materijal za rad i jedan obrok (ručak) te okrijepu (voda). Po završetku radionice izdati će se potvrda o sudjelovanju.

Raspored

Upoznavanje terena i majstora (opcionalno) 19.06.2020. od 18:00 do 20:00 h
Radionica gradnje/obnove suhozida 20.06.2020. od 9:00 do 20:30 h
Radionica gradnje/obnove suhozida 21.06.2020. od 9:00 do 19:30

Udruga MKS poziva sve zainteresirane da provedu vikend uz majstore suhozidne gradnje iz udruge Dragodid, te na taj način steknu nove vještine i znanja oko suhozidne gradnje i obnove postojećih suhozida u prekrasnom okruženju jedinstvenog Parka skulptura Dubrova.

Sudjelovanje u radionici je dozvoljeno samo uz prethodnu prijavu koju možete izvršiti OVDJE.

Ukoliko ne želite sudjelovati na radionici posjetite Park i provedite vikend u šetnji, pikniku ili kroz sudjelovanje na nekom od popratnih programa u organizaciji udruge Mediteranski kiparski simpozij i partnera. [detalji uskoro]

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno.

Ulaz u Park se ne naplaćuje. Umoljavaju da se automobili parkiraju na parkiralištu te poštuju Pravila ponašanja.

radionica suhozidna gradnja suhozid mks park skulptura dubrova