Prepuno kino dugim aplauzom zahvalilo fantastičnom Škugoru

Prepuno kino dugim aplauzom zahvalilo fantastičnom Škugoru

4.8.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Glazba

Prvi od četiri glazbena imena, sve redom renomiranih i popularnih izvođača, sinoć je otvorio bogat ovogodišnji program obilježavanja Dana Grada Labina. Nažalost, zbog vrlo neizvjesne prognoze i najave padalina, Mediteranska večer morala je biti premještena u dvoranu labinskog kina, koja je bila pretijesna za sve građane koji su pohitali uživati u glazbi mladog talentiranog šibenskog tenora.

Marko Škugor i više je nego opravdao epitete uz koje se vezuje njegovo ime, kao jedan od najboljih domaćih vokala novije generacije. Bilo da se radi o njegovim autorskim pjesmama, o klapskim standardima ili pak o nezaboravnim evergreenima nikada prežaljenog Olivera, svaka izvedba pogađa baš tamo gdje treba. Možda upravo zbog toga ova izrazito sparna i nimalo ugodna večer činila se mnogo lakšom, a gotovo dva puna sata glazbe protekla su u tren. Dugo se dvoranom labinskog kina orio pljesak nakon kraja koncerta, koji je zaključen sa čak dva bisa, a Škugor i njegov sjajan prateći bend obećali su publici da se vidimo u Labinu, doduše poželjnije ipak na otvorenom - već dogodine.

Zahvaliti svakako treba i donatorima koji su omogućili ovaj nastup, tvrtkama MCZ, Euronewpack i Bibetech iz labinske poslovne zone, a nas u nastavku programa Dana Grada Labina već kroz nekoliko dana čeka sljedeća glazbena poslastica - solo musical "Ljubav je fer" legendarnog Gorana Karana.

alen škugor koncert lar labin art republika dani grada labina koncert kino labin