[PREMIER HMRL] Gorica senzacionalno otkinula bodove iz Labina | RUDAN LABIN – GORICA 27:28 (16:15)

[PREMIER HMRL] Gorica senzacionalno otkinula bodove iz Labina | RUDAN LABIN – GORICA 27:28 (16:15)

3.3.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Iako su u prvih 20 minuta održali “lekciju” iz rukometa gostima iz Turopolja, rukometaši Rudan Labina večeras su ponovno napustili parket svoje dvorane poraženi te već sada možemo govoriti o svojevrsnoj krizi.

U 11. minuti Marin Dukić, najljepša priča današnjeg susreta, zabija za 9:4 i tad se činilo da će Gorica “stradati” u Labinu. Međutim, obrana Labinjana nije funkcionirala, a vratar Ćopić nije imao svoj dan.

Do predaha Turopoljci su uspjeli doći do egala – 15:15, ali je Miličević u posljednjim sekundama pogodio za vodstvo Rudan Labina na odmoru. U drugom dijelu na gol je stao Korado Juričić koji je susret završio sa sedam obrana (35%).

Nažalost, ostatak labinske momčadi, s izuzetkom večeras sjajnog Marina Dukića (šut 5/6), nije bio na razini potrebnoj da se pobijedi očigledno “probuđena” Gorica.

Razloge za ovaj poraz treba tražiti u periodu od 48. do 59. minute. Naime, Labinjani u tih 11 minuta nisu uspjeli zabiti gol, a Puljić i Miličević napravili su po dvije tehničke pogreške. Goricu je do pobjede predvodio Davor Ćavar s 11 golova.

No, nad prolivenim mlijekom nema plakanja, Rudan Labin sada putuje na gostovanje u Sesvete gdje su pokazali već u Kupu da mogu parirati domaćinu. Osvajanje bodova značilo bi puno Lovrinovićevoj momčadi jer će Sesvećani gotovo sigurno u borbu za ostanak, obzirom na današnju pobjedu Spačve u Poreču.

rk mladi rudar sport rukomet rk rudan labin