[PREDSTAVA] Hit komedija Ukrađena ličnos’ ovaj tjedan u Pazinu i Labinu!

[PREDSTAVA] Hit komedija Ukrađena ličnos’ ovaj tjedan u Pazinu i Labinu!

28.3.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

LABIN (29.3., KINO DVORANA) I PAZIN (30.3., SPOMEN DOM)
Hit komedija Lane Gutovića (Srećka Šojića) ''Ukrađena ličnos'' gostuje sutra u Labinu (Kino Labin) i Pazinu (30.3. Spomen dom). Ulaznice se mogu kupiti preko interneta na www.ticketshop.hr i u svim kioscima Tisak medije, te u Rock Caffeu za Labin, dok se za Pazin mogu kupiti i u Spomen domu i u tur. agenciji Contineo Pazin, a u Puli ulaznice možete kupiti u Activi Travel.

Vječiti mladić, neponovljivi komičar i proslavljeni glumac gospodskih manira preuzetih od stare škole ponašanja i ophođenja, Milan Lane Gutović, ali poznatiji kao Srećko Šojić, zvijezda komedija „Bela lađa“ i „Tesna koža“, koji obraz prodaje za 'kafućino' i 'prasiće' predstavlja neponovljivu Hit komediju pod nazivom „Ukrađena ličnos'...“, i na kazališne daske dovodi „čuvenog“ Srećka Šojića. Rame uz rame sa Nikolom Simićem, Lane je nasmijao brojne gledatelje, tumačivši lik nepismenog direktora koji sve najbolje od života grabi samo za sebe.

Legendarne scene ušle su u anale i godinama kasnije i dalje se spominju u svakodnevnom govoru. Završio je Akademiju za kazalište, film, radio i televiziju u Beogradu te je 1967. godine došao u Jugoslovensko dramsko kazalište kao mladi glumac u grupi koju su tada popularno nazvali „Bojanove bebe“, jer ih je doveo Bojan Stupica. Godine 1989. u Puli je dobio „Zlatnu arenu“ za ulogu u filmu „Poltron“.