Poznati kandidati za Izbor sportaša Radio Labina

Poznati kandidati za Izbor sportaša Radio Labina

11.1.2010. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Poznati su kandidati za nagradu Radio Labina na ovogodišnjem Izboru sportaša. Sedmeročlani žiri u sastavu Ivan Stanić, Robi Fonović, Ivan Sprčić, Siniša Verbanac, Branko Biočić, Robi Faraguna i Adriano Šćulac izabrati će najbolje sportaše na temelju nominacija koje su uvjetovane postignutim rezultatima u prošloj godini.

 

U konkurenciji za najboljeg sportaša nominirani su nogometaš Goran Barišić, biciklisti Marko Bulić i Luka Grubić, rukometaši Luka Stepančić i Paolo Kos, malonogometaš Patrik Drndić te atletičari Ivan Stanić i Samir Dorić.

 

U konkurenciji za najbolju sportašicu natječu se rukometašica Ana Jajčević, atletičarka Barbara Belušić te iz borilačkih vještina Nikol Boneta i Višnja Faraguna.

 

Povezana vijest:

 Ideće subote Izbor sportaša u organizaciji Radio Labina i Glasa Istre

 

U kategoriji momčadi natječu se malonogometaši „Potpićna 98. ABS“ i „Albone“,  nogometaši NK „Rudar“ i NK „Jedinstvo“ te rukometaši „Mladog Rudara“.

Kod ženskih ekipa nominiran je ženski rukometni klub „Rudar“, atletska sekcija „Albona“ i ekipa kikboxing kluba „Budokai Labin“.

Ove godine nagrada za sportsku nadu neće se dijeliti za svaki sport, već će se dodijeliti samo jedna, a za nagradu su u konkurenciji Dilan Mileta i Katarina Cukarić.

Osim navedenih nagrada, Radio Labin će podijeliti i posebnu nagradu. Nagrade najboljim sportašima na razini Istarske županije dodijeliti će Glas Istre.

 

najbolji sportaš sport prizanje nagrada barbara belušić patrik drndić dilan mileta ru mladi rudar budokai marko bulić luka grubić sevdah