[POZIV] Želite li volontirati - prijavite se na radionicu

[POZIV] Želite li volontirati - prijavite se na radionicu

17.11.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Godina 2011. je Odlukom EU proglašena Europskom godinom volontiranja i aktivnog građanstva.

S tim u vezi Volonterski centar Istarske županije organizira radionice “Volontiram!” za sve one koji žele postati volonteri/volonterke i na taj način doprinijeti razvoju zajednice u kojoj žive.

 

Radionice su namijenjene svim učenicima/mladima i drugima koji žele više znati o volonterstvu, vrijednostima volonterskog rada, zašto ljudi volontiraju i zašto organizacije trebaju volontere, etičkom kodeksu volontera te o Zakonu o volonterstvu.

 

Radionica će se održati u Labinu, 26. studenog 2011. godine od 11:00 do 16:00 sati, u prostoru Velike vijećnice Grada Labina, Titov trg 11

 

 

Radionice su besplatne za sve, materijale za radionice kao i osvježenje za sudionike/ice osigurava organizator.

 

Broj sudionika/ica je ograničen (15 sudionika) s toga vas molimo da ispunjene prijavnice pošaljete na e-mail adresu volonterskicentar@pula.org do 20.11.2011. Potvrdu o sudjelovanju na radionicama poslat ćemo vam do 22.11.2011. Prijavnica se nalazi na web str.: www.pula.org/volonterskicentar ili ju zatražite upitom na  e-mail adresu Volonterskog centra Istre. Prijavnice i poziv možete pronaći i na web stranicama članica inicijative www.mladipula.org, www.ociz.hr, www.zelena-istra.hr, www.metamedia.hr, www.crvenikrizpula.hr.

 

Projekt Volonterski centar Istraske županije provodi se uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Istarske županije.

 Prijavnica-radionica.doc612 KB

volontiranje radionica poziv